0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha ekonomik değil derken Auris 1,8 hybrid sw şehir dışı 3,7 lt
Kesinlikle katıldığım bi yorum olmuş sen git 0 araç satın al satın aldığın araç hatalı üretim çıksın marka aylarda seni iplemesin sonrada iyi niyet kapsamında 100liraya gelin yapalım bide sınırlı sayıda araç hatalı üretimmiş.Artık takıntı oldu her fc5 gördüğümde c sütununa bakıyorum 10tanede 8inin göçüğü var göçüğü yoksa hafif bi dalgalanması var bence hatalı üretilenler sınırlı üretim değil hatasız olanlar sınırlı üretim.Facebook sayfasında yorumlarda göçüğü soran herkesi sayfadan engellemelerine ne demeli?Bumu arabasının arkasında durması.Çıkıcaktı yetkili kişi, bu aracımızda böyle böyle bir sorunumuz var üzerinde çalışıyoruz kimsenin endişelenmesine gerek yok ücretsiz bir şekilde onarımını yapıcaz diyceklerdi o zaman bu kadar tepki gösterirsem namerdim.Honda'yı sevmediğimi düşünenler olabilir lakin oyuncak motorsiklet koleksiyonum var ve 3 motorsikletimde Honda.Honda hayranıydım ama bu yaptığın yakışmadı Honda.
Daha ekonomik değil derken Auris 1,8 hybrid sw şehir dışı 3,7 lt Değil 9 ileri 14 ileri yapsa dizel bundan aşağıya inmez
Peugeot 508 Blue HDI EAT6 6İleri dizel olmasına rağmen şehir dışı 3.6 lt
Sorunu çözmüşler Salih Bey
Hüseyin bey, ben 5 aylık yeni civic'imi executive donanım almak için satmıştım. Hem üst donanım hem de lpgsiz olsun istemiştim. Ama tam o sıralarda bu olay patlak verdi. Cesaret edip alamadım. Halen almayı düşünüyorum ama bayilerde 2017 yılı üretimi araçlar tamamen tükensin istiyorum. Bir de babama rapora başvurdum , onun sonucunu bekledim. Geçen cuma rapor çıktı. Maalesef yüzde 90 vermediler , yüzde 84 verdiler babama. Sonuca itiraz edip tekrar başvuracağım. Eğer istediğim sonuç çıkarsa ÖTVsiz alacam exe civiciğimi inşallah.
http://www.elbistaninsesi.com/m/?id=49581
Ben yorum yapmak istemiyorum farklı yerlere çekmemek için.Kaza bu oluş şeklini vs bilmiyoruz.
Bu araba için hala güvenli diyenleri gerçekten anlayamıyorum. Şasesi sağlam diyorlardı fakat görüyoruz ki aracın arkasında şase yok neredeyse. Birde arkadan vuran fazla hasar alır derler. Kaç yıllık megane resmen saplanmış civic' e.
Hüseyin bey, sağlamlık konusunda ne kadar sağlam, corolla kadar sağlam mı bilmiyorum ama inanın sürüşü, yolda gidişi, verdiği sürüş zevki corolladan 2-3 gömlek üstün bir araçtı. Yeni Corollamı sıfır almıştım 3 yıl ( 30 bin km ) kullandım, Civici de sıfır almıştım ve 5 ay ( 4 bin km ) kullanıp sattım. İkisi de aynı segment araç olmalarına rağmen civic bambaşka gelmişti bana. Bunları yazmamdaki amacım polemik başlatmak, bir markayı diğer markaya karşı övmek değil inanın. Sadece yaşadığım , edindiğim duygularımı paylaşıyorum.Mesaj Birleştirildi: Ocak 12, 2018, 20:09:41Benim üzüldüğüm nokta, böyle güzel bir tasarım ve kasada keşke böyle bir hata olmasaydı. Çoğu kişinin hevesi kursağında kaldı. İnşallah düzeltirler en kısa zamanda ve dedikleri gibi gerçekten düzelmiştir inşallah sorun.
Çarpışma konusunda karşılaştırma yapacaksanız doğru kıyaslama yapmalısınız. Volvo-merso-bmw gibi araçlar tank gibi ölüm-yaralanma riski %25 olan makinalarToyota-Honda-Mazda-audi-vw-seat-Ford gibi araçlar çabuk katlanmayan ölüm-yaralanma riski %50 olan makinalar.Fiat-reno-citröen gibi araçlar çabuk katlanabilen ölüm ve yaralanma riski en yüksek araçlardır. Çarpışma testleride aynı verileri verir zaten. Lakin bazı modellerinde istisna olabilir. CHR mesela. Bu aracı kalkıp BMW X serisi ile karşılaştıranlar oldu. Dünyanın en güvenli aracı CHR diyenler oldu. İstanbul’da kazadan sonra yanan CHR ı tartıştık burda. Corolla - civic kıyaslaması bu yüzden saçma.Araç her ne kadar hatalı üretim araçta olsa corolla kadar sağlamdır bence.