0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpg markası nedir bunda
0 km araba alıp, LPG istasyonuna yanaşmam ben arkadaş.Kim ne derse desin
Sadece dolum ağzı değil, motor LPG için iyileştirilmiş halde ve herşeyi hazır olarak çıkıyor. Ben daha LPG den sorun yaşayan Civic duymadım. Fabrikasyon güzel işler çıkartıyorlar
Honda forumlarına bak Kaan. Adamlar arıza ışığı fora geziyor. [emoji23]
Aynen öyle bende de arıza ışığı sürekli yanıyor. Bazen kafasına göre söndüğü oluyor ama çok sürmüyo yine yanıyor. Bende çok gözüme battığında akü kutup başını söküp takıyorum arıza lambası sönüyor Ama göz alışıyor bir yerden sonra
Araca takılı olan lpg kitiyle alakalı olabilir. Daha önceki hondamda atiker takılıydı ve zaman zaman arıza ışığı yakıyordu. Şuanki aracımda zavoli takılı. Arıza ışığı şikayetim olmadı.Yeni civicle ilgili olarak da önümüzdeki yılın başlarında turbo benzinli seçeneği gelecekmiş.
Accordlarda arıza ışığı genel olarak yanıyor. BRC var bende. Kuzenimde 2007 civic var onda da BRC var ama arıza ışığı yanmıyor. Yeni civic görüntü itibari ile çok güzel ancak fiyat konusunda çok uçmuşlar. En ful yeni civic Benzin+LPGli 95binlira. Skoda Octavianın dizel en ful modelide 95 binlira
Selman hocam Corolladan yine daha ucuza geliyor. Hic yoktan bayi bu araba lpg li sorun lpgden yok lpg takilmis garanti disi demez.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet bey corollanın sıfır fiyatlarına bakmadım eğer civicten pahalıya geliyorsa onlarda ayıp etmişler Ama yeni civicin başlangıç fiyatına 1.2 TSİ DSG şanzıman optimal(orta donanım) OCTAVİA almak daha mantıklı geliyor bana. Tabi tercih meselesi bir yerde.Birde dikkatimi çeken bu LPGli satışa sunulan civicler fabrikasyon LPGli olduğu için mi bu kadar pahalı. 5.500 liralık bir fiyat farkı var ortada üstelik ilk muayene ve sızdırmazlık bu fiyata da dahil değil.