0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 2014 premiumu 71000 tl ye aldım 30000 km de boyasız.yeni arabadan farkı yok 30000 tl ucuz gerek yok derim şu an için...
Daha dün makyajlı kasa aldım emin olun baya talep var.Adamlar peynir ekmek gibi makyajlı corolla satıyor.Tırlar bayilere sürekli Corolla indiriyor ve soruyorsunuz hepsinin sahibi var diyorlar.Yani anlayacağınız trafikte de yavaş yavaş çoğalacak.Ben kesinlikle makyajlı Corolla'nın makyajsızdan daha şık ve daha teknolojik olduğundan yanayım.Bu arada makyajsız Corolla'lar PAT diye trafiğe düşmedi ki o da biraz bekledi sonra bir anda patladı.Bir de şöyle düşünün ben atıyorum 2013'de Corolla aldım yeni kasa neden 2016'da makyajlı alıyım benim arabam daha 3 yaşında ha zengin olanları ayrı tutuyorum.Onlar her kasa çıkınca alıyorlar.
Hayırlı olsun.
Makyajlı Corolla'nın Advance modeli ile diğerinn advance modeli farklı diye biliyorum.+yağmur sensörü+far sensörüGibi özellikler corolla'da sadece premium modele taşımışlar. AurisAdvance 'de bile var bunlar.Makyajlı Auris'in dizelinden otomatik seçeneğini çıkardılar, makyajlı corolla'ya dizel otomatik koymuşlar.Satış listelerine aldanmayn baya indirim yapıyorlar 4-6 binTL gibi.Makyajlı Corolla Advance 1,6 Manuel için 67 bin TL teklif almıştım geçtiğimiz ay.(Liste fiyatı 72.250 TL idi.
Bence makyajlı kasanın ön tampon ve ızgara kısmı güzel değil. Bende 2015 corolla var, sanki daha ağır başlı duruyor. Ayrıca, makyajlı kasa advance paket, makyajsız olandan donanım olarak daha boş. Ben yeni kasayı bekliyorum 2018-19 da çıkacak deniyor...