0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani özetle diyorsun ki uzak durun paranıza yazık etmeyin
Hayırlı olsun.Geçenlerde Corolla. Auris, Yaris, Rav4 ve Hilux deneyimim oldu güncel versiyonlar olarak. Bir ara detaya girerim ama içlerinde ilgi çekici ve uğraşılmış sadece Hilux geldi. Son versiyon hem o ruhu korumuş, hem gelişmiş.
şükür birileri acıda olsa gerçekleri yazmış...
Hilux'un içi ferah. Rav4 de bunu hissetmedim. Rav4 ün üst seviyelerdeki kaplama kalitesi oldukça güzel, genel böyle olsaymış daha iyi olurmuş, bagaj ortalama. Bagaj kapağı sesli açılıp kapanıyor. Ama motor hacmi, genel hissiyat, çekiş sistemi (2 çeker için) ve buna rağmen yüksek fiyat Hilux'u daha tercih edilebilir yapıyor bence, bunu satış rakamları söyler en objektif şekilde.
her motor yağ yakar.turbo beslemeli araç turbo olmayana oranla daha fazla yağ yakar.bazı markların motorları yapısı gereği daha fazla yakar.işte toyotanın 1nd-tv si o guruba giriyor.anlamak istemeyen gidip başka araç alsın.motordan anlamayan lütfen cevap yazmasın...5000km de 700 gr yağ eklerseniz araca ve yağ tamamlanmış olursa demekki 700 gr yakmış.matematik yani.yüksek devirlerde 130km-170km 1 2 saat sürekli giderseniz daha fazla yakar.şehir içinde şehir dışına göre az yakar.kışın yaza oranla daha az yakar gibiii..
Ufuk, statü sembolü yaklaşımına katılıyorum kesinlikle. Yalnız Rav4 segmentinde (bu segmentin ilk örneği denebilir) rekabet arttı ve daha albenili olanlar var.Rav4 ün de yüksektir tahminime göre vergisi. Hem Hilux daha albenili görünüyor bence. Bakalım, satış adetleri arası fark hepsini gösterir, belki çoğunluk benden farklı görür.
Hakan abi sana katılıyorum fakat arkadaşımla dobloyla seyahat halindeyken ışık yaktı ama bizim eleman senin gibi dunuşup bizi idare eder dedi ve takribi 5 dk sonra yanık kokuları geldi. Aracı durdurduk ve bir daha çalışmadı. Sonuç motor yandı ve 10-15 bin arası para harcandı.
Ne rahat insanlar var, şaşırıyorum bazen.