0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkür ederim aracı zaten bugün servise götürdüm ufaktan bi baktılar hafiften cok az bir yanma eğilimine girmiş ama bişi yok rahat ol dediler dik yokuş gördüğünde yokuş başlamadan 5 10 metre önce tak 1e ivmeni al öyle çık dediler durmamaya özen göster dediler ve bundan bi ders aldım corolla ya 1.6 motor gider bir dahaki corolla aracımda keinlikle 1.6
yok öyle şeyler arkadaş yaa.. 2015 Corolla 1.33 aracımla Rize den Trabzona dağ tepe 5 kişi araç keçi gibi tırmandım.. diye başlayan hikayemde daha 8.000km de iken baskı balatayı sıyırdığımı söyliyim.. demek ki 1.33 motor aracınızda turbo da yoksa.. ana baba bacı gardaş doldurup gezmeyeceksin arkadaş.. şimdi 3 kişi tatil diye gittiğimiz memlekette, biz uzungöl e gidiyoruz deyince biz de gelelim diyen anne babayı almamak olmaz.. bayram tatili tabi göle çıkan dağda tam 2 saat 15km dur kalklı kuyruk vardı.. tam da bizim Toyotalara göre ya. velhasıl herkesin aracın alttan dumanlar çıkıyor, balatalardan ufaktan koku gelmeye başladı.. son 5km kala baktım araç kalkmıyor gaza basıyorum devir 4.000 ama geri geri kaçıyor.. sesimi çıkarmadım boncuk boncuk terledim.. "bu kuyruk bitmez yaa hadi geri dönelim" dedim.. hayrett ki.. tamam dönelim oğlum dediler.. biraz dinlendirip aracı çevirip dönüşe geçtim. baskı balata soğusun rahatlasın diye de boşa alıp yavaş indim biraz rüzgardan da soğusun diye.. sonra döndük eve.. istanbula gelene kadar sıkıntı yaşamadım ama çok dur kalklı trafikte kalınca devrin yükseldiğini fark ediyorum.. Servise gittim baskı balata seti vs. fiyat istedim.. güzel dudak uçuklatan türden bir fiyat çıkardılar.. adaşım Ufuk kardeşime sordum bana yarısı fiyat verdi.. Orjinal Aısın marka nasıl istersen gel ilgilenirim dedi.. şimdi 10.000e az kaldı bakıma girip çıkayım en kısa sürede Tem otoya uğrayacağım..
herkese teşekkür ederim anladım ben bu arabaya fazla yük bindirmicen birde eyüp abi olay eskihisar köy içi ara sokaklarda oldu
arabada ceyrek porsiyon motor olunca bu olay basiniza gelmis.
En güzelide Arapların gemi gibi arabalarının o bayırları nasıl tırmandığını bakıp iç geçirmemek elde değil =(