0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 sene önce arabayı ilk aldığımda uzun yolda giderken hararet ibresi sıfıra düşüyor, araç şehir içine girip sürat azaldığında ibre ortaya yani normal seviyeye çıkıyordu. Yine 2 sene önce termostat denen parçayı değiştirdim parçacıma iyisinden vermesini söyledim sorun düzeldi ama şu son sıralar uzun yolda 110 km hızla giderken hararet ibresinde dalgalanmalar olmaya başladı. Anlaşılan bu parçanın tekrar değişmesi gerekiyor. Bu parçanın orjinal markasını bilen var mı? Her iki senede değiştirmek işime gelmiyor açıkçası. Teşekkürler.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orijinali AISIN.Bulabiliyorsanız orijinal alın.ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AISIN termostat üretmiyor Yüksel
Konudan haberdar olmayı işaretlemeyi unutmuşum ben bakamadan arkadaşlarımız konuyu aydınlatmış. Bütün arkadaşlara teşekkürler. Ufuk Bey bu orjinal ürünün fiyatı ne kadardır acaba?
Arkadaşlar sorun termostat değil ısı müşürü kablosunun gevşek olmasıymış. Anlaşılan ucuz kurtardık:)GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uyardığınız için teşekkür ederim. Elektrikçim sadece kablo soketini sıktı. En kısa zamanda kaplama yağtıracağımGT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi