0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracı 2. el mi aldınız? daha önceden plaka değişikliği olmuş mu?
Tam bilmiyorum ama satış esnasında plaka değişecek diye yazılmış olabilir.
Musa bey arac mi sistemde kayip-calinti gozukuyor yoksa aracin plakalari mi ?GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arabayı alırken plaka değişecek diye beyan ettiysen değiştirmen gerekir o plakaya talip olan biri olabilir vede bu plakayı alabilmek için bağış yapmıştır. yapacağın plakayı değiştirmek.
Mevcut plakanin daha once den sistem de calinti kayip muracati varsa o plaka bulunana kadar bu tarz durum yasayabilirsiniz. Degistirip kurtulmaktan baska care yok. Araci siz kullanirken sikinti olmaz ancak sizden baska biri araci ruhsatsiz kullanirken bu durumu yasarsa gerekli teyitler saglanana kadar biraz daha uzun sure uygulama noktasinda beklemek zorunda kalabilir.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Plaka sorgulanıyor motor şase bakılmadı. Plaka öyle görünüyor
Abi fark etmiyor. Sistem motor, şase ve plaka olarak ayni sorguyu yapiyor. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün imzalattıkları kağıdı tekrar okudum en kısa sürede bildirilmesi gerekir ve bilgi verilmiştir şeklinde yazıyor. Fırsat bulursam burada emniyete gideceğim yoksa 15 gün gibi bir ibare olmadığı için Ankaraya dönüşü bekleyebilirim sanki.
Abi bir sikinti olmaz ama sen yine de bir trafik tescile gidip konuyu detayli ogren. Ayni durumu sivil resmi aracla yasadim. Tahsisli plakanin daha onceki sahibinde calinti kaydi varmis. Trafikci bizi durduramayinca haber merkezine bildirmis haber merkezi teyit icin aramisti plakanin gorundugu yerde bulundunuz mu diye.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi