0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar araçta sıralı lpg var. Özellikle son günlerde araç ilk çalıştırdığımda baya sarsıntı yapıyor hatta gaza basınca motorun sarsıntısını pedalda bile hissediyorum. Ancak LPG'ye geçince araçta ne sarsıntı kalıyor ne gürültü. Defalarca denedim bu sarsıntıyı benzinde yapıyor LPG'ye geçince sorun kalmıyor.Sorunun çözümü konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada Bayramınız şimdiden mübarek olsun...
Benzin pompası fiyatı ne kadardır orjinal yan sanayı. Birde benzin pompasından kaynaklandığını kesin nasıl anlarız.
Araba benzini yadırgadıysa demek E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne oldu şimdi boşu boşuna cevap mı yazmış olduk ?
Denemez olurmuyum hocam. Aracı komple benzine aldım ve yaklaşık 5km yol yaptım. Aynı sorun devam ediyor. Sanki bir şey gaz yemesini engelliyor. Araba öksürüyor.
Birde dikkat ettim araç en fazla 10sn sonra LPG'ye geçiyor. Bu süre normal mi ?
LPG vanasını arka depo üzerinden kapat aracın akü kutup başını sök 10 dk bekle ve bu arada maf sensörü ve gaz kelebeğini temizle hava filitresini kontrol et çok kirli ise onu da değiştir sonra kutup başını tak bir kaç gün benzinde kullan ve würth enjektör temizleyci de at depoya çeyrek deponun altında benzin olmasın.Aracı hiç lpgye geçirme sonra adam akıllı bir lpgciye gidip lpg filitrelerini değiştirtip lpg kalibrasyonu yaptır.(Bu yazıyı yazarken aracın bujileri yağı suyu vs vs genel bakımları yapılmış kabul ediyorum)