0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Karlık marşpiyel felan zaten tarzım değil araba yakın birde onunla yakınlaştırmam ama şu kırmızı kaplamalar çok hoş durmamış mı yani.
Araç aslında leylek kalmış biraz basılmalı ve jantlar büyütülmeli yoksa takılan parçalar eğreti duruyorKırmızı değilde mat siyah olabilir bence. Kırmızı çok uymamış
Neon mavi nasıl durur acaba plasdi dip uygulasam kendim, olmazsa sökerim.
Hevesini kimselere baltalatma Yap gitsin
Bi an babam foruma üye mi oldu dedim.siparişi verdim spreyin gelsin denicem bakalım inş. yeter bi tüp.
Çünkü biz ehtiyarız ve keşkeler ile bu yaşa geldik Bu yüzden neye hevesin varsa yap, heves derken her konuda değil tabiiki
@Kaan Kara (29002) kardeşime katılıyorum, herkesin kişisel zevki kendine ama bende kişisel zevkimi söylemek istiyorum.Gerçekten berbat bir hale gelmiş, sahibinin kırılmasını istemem.Fakat daha uygun fiyat ile daha güzel ve tekrar baktıran cinse getirebilirdi araç.Body kit maliyeti 1.000 tl'yi geçmiştir tahminimce.onun yerine cam çıtalar krom, amerikan park sinyali birde cam filmleri daha kaliteli yaptırabilirmiş.sadece bunlarla şahane olurdu açıkçası
Bu kasa için marşpiyel temin edebileceğimiz bir yer var mı? GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline emeğine sağlık abim bak hevesini aldın işte Renk beğenmedim,plakadaki mavi renk gibi parlak olsa daha güzel olurdu sanki.Bu mat kaçmış