0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
klima temizleme köpüklerinden kullanabilirsiniz. evapratörün üzerine gelecek şekilde uygularsanız daha iyi sonuç alırsınız.
Klima temizliği yaptırsanız veya yapsanız bile bu koku yine olacak.Çünkü çoğunluk klimayı kullanırken dış ortam havasını kapatıp genelde herkes iç sirkülasyon modunda kullanıyor klimayı.Halbuki ilk çalıştırmada dış ortamdan hava girişi açık olarak başlayıp bir süre sonra iç sirkülasyona geçip ,klimayı kapatmadan önce tekrar dış hava girişi moduna geçerseniz koku filan oluşmaz.Benden tavsiye sizlere,denemesi bedava.
Kokuyla beraber ortamın nemlendiğini de farkediyor olmalısınız. Klima nemi emdiği için sıkıntı yok tabi ama klimayı kapayıp fana geçince oluşan nem tamamen aracın içine geliyor, sistem de takdir edersiniz ki yıllardır nemden ve dışardaki pislikten dolayı aşırı kirleniyor bu kirle nem birleşince kötü koku hop kabine doluyor o yüzden ben klimadan fana geçiyorsam hemen camımı açıyorum 1 dk içinde normale dönüyor kabin. Bu anlattığım koku meselesi sirkülasyondan bağımsız olarak her türlü oluyor.. Düzenli olarak temizlenen sistemlerde oluyor mudur bu sistem bilmiyorum ama sonradan temizliğe başlayanlar için kokuyu kesin gidermek zor gibi geliyor bana çünkü bazı kirler nemin de kurumasıyla katranlaşmış oluyor borularda.
Tekin bey Klima bombası olarak satılan bir ürün. Bende 2. kez uygulamış oldum dün. İlk uyguladığım vanilyalıydı, bu seferki çam kokulu. Çam kokulusu çok güzel. Ama ben Atas markalı kullanıyorum. 15-20 tl civarı. Yalnız polen filtresini çıkartmak gerekiyor mu? Sebebi nedir? Birde arkasında "el freninin olduğu yere bırakın" yazıyordu ama, nasıl olacak ki halıda?
Bu kadar uğraşacağına ANTİBİYOTİK sıkaydın ya Mutlu