0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimde evde bir sadaka kutum var. Ara sıra bozuk paraları atıyorum, bu sayede de çocuklarıda sadaka vermeye teşvik etmiş oluyorum. Ben şehir dışına çıkmadan önce mutlaka sadaka veririm, arabayı çalıştırmadan öncede 1 elham ve 3 ihlas okurum. (sanki şehir içinde kaza yapma olasılığımız yok) pisikolojik olarak çok rahatlıyorum.sadakanın , beladan ve kazadan kesinlikle koruduğuna canı gönülden inanıyorum.
Güzel fikir bak madem öyle arabadaki bozuk para çekmecesi üzerine sadaka kutusu yazarsak daha iyi olur,direk arabada Bu olaya para vermem yapacak olursam da direk benim araba kamerası var kontak açınca bililink gibi ses çıkartıyor oraya bir devre ile bu dua okutulabilir.
Murat para arabada kalınca bi anlamda senden çıkmamış oluyor benim işyerinde de bi sadaka kutusu var arkadaşlar ile maaşı alınca oraya herkez gönlünden ne kopuyorsa veriyor. birikince de muhtaç birine veriyoruz. Geçen sene kırsal kesimde okuyan çocuklara bot alacaktık , ancak nasip olmadı başka birisi aldı . şuanda iş yerindeki kutuda 500-600 civarında paramız var. Bakalım kime nasip olacak.
Aracın kontak açılışına bağlanabilen çalıştırdığınızda Peygamber efendimizin okuduğu yol duasını sesli olarak okumaktadır. Dua bittiğinde ses kesilir ve kendiliğinden kapanır. On/off düğmeside mevcuttur. yanı ıstersenız dua etmeden de yola cıkabılırısınızhttp://www.hepsiburada.com/modacar-yol-duasi-330020-pm-otm330020garıp bır urun ne dıyecegımı sasırdım..