Aracın kontak açılışına bağlanabilen çalıştırdığınızda Peygamber efendimizin okuduğu yol duasını sesli olarak okumaktadır.
Dua bittiğinde ses kesilir ve kendiliğinden kapanır.
On/off düğmeside mevcuttur. yanı ıstersenız dua etmeden de yola cıkabılırısınız
http://www.hepsiburada.com/modacar-yol-duasi-330020-pm-otm330020garıp bır urun ne dıyecegımı sasırdım..
Ben küçükken babam uzun yola çıkmadan önce hep '' Bismillah dedik çıktık yola, baktım sağa sola, hayrolaa hayrolaa'' derdi

Yaşlandıkça unutmaya başladı herhalde söylemiyor artık.
Bu uygulama da güzel olur bence, en azından besmele çekip yola çıkmak bile insanı kendini güvende hissettiriyor ( şahsım adına konuşuyorum ).
Aslında o röleyi beynimize takmak lazım.
Çoğu zaman besmele çekmeyi bile unutuyorum. Trafikte aptal aptal hareket edenlere bazen argo kullanıyorum vs.
Murat abi görürse avensise bağlantı şeması paylaşır çinden link bulur ucuza alır aracın tüm açılan mekanizmalarına bağlarız.
Torpido dua ile bozuk para gözü dua ile açılsa süper olur [emoji6]
Unutkan olduğumuz için mantıklı. Tabi ezberleyip kendimiz söylesek daha güzel.
Arkadaşların dediği gibi kendimizin söylemesi daha iyi olur.
Benimde evde bir sadaka kutum var. Ara sıra bozuk paraları atıyorum, bu sayede de çocuklarıda sadaka vermeye teşvik etmiş oluyorum. Ben şehir dışına çıkmadan önce mutlaka sadaka veririm, arabayı çalıştırmadan öncede 1 elham ve 3 ihlas okurum. (sanki şehir içinde kaza yapma olasılığımız yok) pisikolojik olarak çok rahatlıyorum.
sadakanın , beladan ve kazadan kesinlikle koruduğuna canı gönülden inanıyorum.
Benimde evde bir sadaka kutum var. Ara sıra bozuk paraları atıyorum, bu sayede de çocuklarıda sadaka vermeye teşvik etmiş oluyorum. Ben şehir dışına çıkmadan önce mutlaka sadaka veririm, arabayı çalıştırmadan öncede 1 elham ve 3 ihlas okurum. (sanki şehir içinde kaza yapma olasılığımız yok) pisikolojik olarak çok rahatlıyorum.
sadakanın , beladan ve kazadan kesinlikle koruduğuna canı gönülden inanıyorum.
Güzel fikir bak madem öyle arabadaki bozuk para çekmecesi üzerine sadaka kutusu yazarsak daha iyi olur,direk arabada

Bu olaya para vermem yapacak olursam da direk benim araba kamerası var kontak açınca bililink gibi ses çıkartıyor oraya bir devre ile bu dua okutulabilir.
Güzel fikir bak madem öyle arabadaki bozuk para çekmecesi üzerine sadaka kutusu yazarsak daha iyi olur,direk arabada 
Bu olaya para vermem yapacak olursam da direk benim araba kamerası var kontak açınca bililink gibi ses çıkartıyor oraya bir devre ile bu dua okutulabilir.
Murat para arabada kalınca bi anlamda senden çıkmamış oluyor

benim işyerinde de bi sadaka kutusu var arkadaşlar ile maaşı alınca oraya herkez gönlünden ne kopuyorsa veriyor. birikince de muhtaç birine veriyoruz. Geçen sene kırsal kesimde okuyan çocuklara bot alacaktık , ancak nasip olmadı başka birisi aldı . şuanda iş yerindeki kutuda 500-600 civarında paramız var. Bakalım kime nasip olacak.
Murat para arabada kalınca bi anlamda senden çıkmamış oluyor
benim işyerinde de bi sadaka kutusu var arkadaşlar ile maaşı alınca oraya herkez gönlünden ne kopuyorsa veriyor. birikince de muhtaç birine veriyoruz. Geçen sene kırsal kesimde okuyan çocuklara bot alacaktık , ancak nasip olmadı başka birisi aldı . şuanda iş yerindeki kutuda 500-600 civarında paramız var. Bakalım kime nasip olacak.
Niyet hayır akıbet hayır olur inşallah.

evde kalıncada senden çıkmamış oluyor ama

önemli olan paranın dünyanın gönülden kalpten çıkması
Bence de garip bi durum ne diyecegimi sasirdim. Bende bunu baglamak yerine kendimiz dua etsek daha cok faydasini goruruz diye dusunuyorum.
Her iste Anahtar kelime Bismillahirrahmanirrahim ama insanın her zaman aklinda olmuyor bazen soylemeyi unutuyorum.
Aracın kontak açılışına bağlanabilen çalıştırdığınızda Peygamber efendimizin okuduğu yol duasını sesli olarak okumaktadır.
Dua bittiğinde ses kesilir ve kendiliğinden kapanır.
On/off düğmeside mevcuttur. yanı ıstersenız dua etmeden de yola cıkabılırısınız
http://www.hepsiburada.com/modacar-yol-duasi-330020-pm-otm330020
garıp bır urun ne dıyecegımı sasırdım..
Güldüm. İnsanlar neyden para kazanacağını şaşırmış.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslında halk olarak bizi tarif eden bir ürün diye düşünüyorum. Tembeliz... Hazır olana talibiz ve tüketiciyiz... Besmele çeken bardak, Dua okuyan seccade, Kur'an okuyan kalem... vs.
Gelelim işin uygulama kısmına, Uzun yola çıkmadan mutlaka yedi tane Ayet'el kürsi okurum. Bir keresine okumamıştım kocaman bir bordör taşının üstünden takır tukur geçmiştik Allah'tan hiç birşey olmadı.
Bi an vizontele filmi geldi aklima 😀
Hayırlı bayramlar herkese,
Bugün bayram namazına gelen, cep telefonunu çıkartıp kağıt oyunu oynayan, ayakkabılarını namaz kılacağı yere koyan, geçiş yoluna seccade koyup yolu tıkayan, ikaz da bulunanlara atar yapan genç ve yaşlıları görünce Allahu tealanın OKU, HİÇ Mİ DÜŞÜNMEZSİNİZ,AKLINIZI KULLANMAZSINIZ ayetlerini bir kez daha idrak ettim elhamdülillah.

Tekrardan hayırlı bayramlar