Gönderen Konu: Trafik sigortam sistemde görünmüyor.  (Okunma sayısı 4268 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1500
  • Model Yılı: '15
  • 14 kere teşekkür etti
Trafik sigortam sistemde görünmüyor.
« : Mayıs 28, 2016, 17:21:47 »
Arabami 23 kasım 2015 tarihinde micilar Adanadan  aldım sigortamida ayni yerden yaptırdım.Arabama bugün LPG taktirdim Tuv Türk ten randevu almak için bilgileri girdiğimde sigortaniz yoktur seklinde uyari geldi.Micilari aradım yok araba sıfır falan o yüzden gozukmemis  dediler,düzeltecekle rını soylediler. E devletten kontrol ettim ,duzeltmisler  ama poliçe eki başlama tarihi olarak 28.05 2016 tarihini atmışlar .Başlangıç tarihi arabayı aldığım tarih, bitiş tarihi ise 23 kasım 2016 .Bu poliçe eki başlama tarihi ne anlama geliyor?Bir bit yeniği var mi acaba? Saygılarımla.

Toyota Club Türkiye

Trafik sigortam sistemde görünmüyor.
« : Mayıs 28, 2016, 17:21:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Trafik sigortam sistemde görünmüyor.
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2016, 18:03:53 »
Hocam sanki muayene zamanına kadar aracı sigortasız kullanmışsınız gibi bir his oluştu içimde. Siz aracın sigortasını yaptırdığınız da policesini almadınız mı ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1500
  • 14 kere teşekkür etti
Ynt: Trafik sigortam sistemde görünmüyor.
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2016, 18:24:44 »
Kafam çok karıştı.E-devlette ,Ek turu diye bir yer var orada Plaka değişikliği yazıyor ,Poliçe başlama tarihi ise bugün.Policemi almıştım Mehmet Bey.Arabayı sıfır aldım, plaka değişikliği, Poliçe başlama tarihinin bugün olması ,sigorta yaptırdığım halde görünmemesi normal değil sanırım.