0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Protect kesinlikle önermiyorum öncelikle pasta yapmaktan korkmayın azcık incelmenin hiçbir zararı olmaz bi pasta attırın kılcal çizikler vs. için sonra üstüne 6 ayda bi soft99 fusso sürün kendiniz her açıdan en iyisi bu
Valla benim aracın 2015 model 10 ay oldu aracı alıp protect yaptıralı üstünde varmı yokmu anlamıyorm protect 20.000 bakımında servisle kavga etcem hem kılcal çizikler var araçta hem hiçbir su iyiciliği yok kuş pislikleri kirler ovalamadan çıkmıyor
Vallahi babadan kalma fikirlere doluyuz pasta boyayi çok inceltir 2. El de sıkıntı çıkarır gibi bende korkarak yaklaştım açıkçası ziebart ve sonax nerdeyse aynı fiyatı verdiler kararsız kaldım protect çizik gidermiyormus o yüzden sanki sonax yada ziebart bir adım önde duruyor.
Mahmut M.Dalı bey çok teşekkür ederim istanbul bahçelievlerde yaşıyorum . tam anlamıyla istanbullu değilim 4 senedir burtdayım çevremde detaycı illaki vardır ama tanıyıp bilmeden güvenmeden bu işlemi yaptırmak konusunda kararsızım yani protect 5 yıl garanti veriyor ziebart ve sonax 1 yıl garanti veriyor ve kurumsal olarak büyük gözüken firmalar
Mekanik,boya tamam fakat temizlik,koruma uygulamalarında servislere güvenemiyorum.Sonax bayilerinin kullandığı malzemeler kaliteli ama işçilik şubeden şubeye değişiyor.Bence de iyi bir detaycıya yaptırmanız çok iyi olur.İstanbul'da önerebileceğim yerler;DetailworksHeroic DetailingTokyo GarageFF car clean
2014 haziran da almıştık arabayı iki sene oldu hiç birşey yaptırmadım. Bu yaz pasta vila yaptırmayı düşünüyorum. Peki pasta cila mı boya koruma mı ? Sadece boya koruma yaptırsam , cila işlevide görür mü?