0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ic-dis hava alma kapaginin sungeri de zamanla ozelligini kaybediyor. Ozel bir urun bulup, oraya uygun kesilip, yapistirilirsa, yalitim acisindan cok etkili oluyor.
Hava emiş yerine elyaf malzemeler var, klima santrallerinde kaba filtre olarak kullanıyoruz, böyle birşey yapıp daha temiz tutulamaz mı? https://www.google.com.tr/search?q=elyaf+kaba+filtre&client=ms-android-sonymobile&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi55NXI5IDPAhWFWBoKHe0KCm4Q_AUIBygB&biw=360&bih=511
Yok hocam hava emişini kirlendikçe azaltabilir sadece, bunlar kaba filtre çok fazla toza engel olmaz sadece büyük ebatlı materyalleri tutar üstünde . aslında ben arabayı ilk aldığımda denso marka polen filtresinin bunlardan farkı yoktu Kolay temizlenebilen ve çıkartılabilir bir şekilde takılırsa işinizi görür. kalın yaparsanız toza da engel olur.
Polen filtresi ve fan (iç - dış sirkülasyon) deforme olmuş sünger yerine düşünülebilir, ancak bu tarz Muadil kullandığımız da fan ın üfleme basıncında azalma olurmu o muamma gibi geliyor bana murat bey..Sonuçta Muadil olarak kullanacağımız filtre üzerinden fan ın üfleme basıncı geçecek....Gerçi yapılacak olan filtre inceliğine göre bu üfleme hava basıncı değişebilir....
Aslında tersi filtreden üfleme değil emiş geçer yani geçmeli çünkü motora pislik toz gelmemesi lazım. Sonuç olarak fan motorundan önce ilk hava emilen yere konmalı
Mantıklı...