0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun, ayrıca kaza anındaki çarpışma (seyir değil) hızı da air bag açılması konusunda etkendir.50km/s altında airbag açılmaması normaldir ancak mesela 50km/s hız ile giderken refleks ile frene basarak çarpışma 40km/s hız ile gerçekleşirse air bag açılmayabilir.Bu arada yaya koruma amaçlı aktif kaput menteşesinin doğru çalıştığı paylaştığınız fotoğrafta çok net görünüyor, kaput yükselerek geriye doğru çekilmiş.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aydın hocam dediğiniz gibi araçta yolcu yoktu bende herhangi bir yara almadım ancak hasar böyle olunca içimde bi kuşku oluştu siz dostlara sormak istedim.
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Airbağ lerin emniyet kemerinin takılı olmaması ile bağlantı sı varmı bilemiyorum ama yolcu olmasada air bag açılmış araçlar gördüm. Ufak bir kazada Açılmaması da iyi bir yerde. Yoksa çok fazla değer kaybı yaşayabilidiniz.
Geçmiş olsun ayna kapağı bile düşmüş İnşallah son olur,Allah korusun ve kazalardan belalardan uzak tutsun.
Abi aktif menteşe nedir? Yeni bir teknoloji mi? Yoksa tüm Toyotalarda bulunan bizim bilmediğimiz bir olay mı Çok geçmiş olsun cana gelmemiş ya. Can ve sağlık hariç kaybedilen her şey bir şekilde yerine konur.