0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yunus ellerine sağlık . Pazartesi günü hava iyi olursa bende bir opel astra yapacağım .
Kardeşim yıkama sonrası boncuklanmaya bakarak ne kadar dayanacağını görebilirsin boncuklanma yoksa bil ki koruma yok .
Son 1 haftadır hava hep yağışlı ve devasa boyutlara ulaşıyor boncuklanmalar araç sabit durunca Babam soruyor şimdi bu yağmur damlaları böyle olunca ne oluyor senin arabaya diye
Eline sağlık Yunus Emre. Yağmur nedeniyle cikanın etkisi çok çabuk gitmez ama oto yıkamadakKullanılan dandik köpüklerle yıkatırsan etki daha çabuk gidiyor. Şayet aracını sonax şampuanla yıkıyor ve arada yıkama sonrası hızlı cila kullanıyorsan bence sürekli aracın ışıl ışkl olur. Bu arada Maşallah demeyşde esirgemeyelim. Malum araç Opel. Nazara gelmesin [emoji5] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emeğine sağlık cillop gibi olmuş araba rengide güzel olunca yapılan işlem kendini belli ediyor. Arabaya da maşallah çok diri duruyor resimlerde
Hidrofobi gider koruma bir müddet daha kalır Mahmut abi çünkü bu 12 aylık boya koruma. Muhtemelen 1 ayda hidrofobi gider 6 ayda koruması sürer türkiye şartlarında. Maşallah ilk uygulamaya göre çok güzel görünüyor. Virüsü kapmışsınız geçmiş olsun
Haha Babanin cevabi da müthiş .Demekko eskiler hep ayni.Benim babamda yaptinda ne oldu elinw geçti.Onun icin gitsin yeter.Ek özellik mis donanimmis önemli değilLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MaşAllah çok güzel olmuş elinize sağlıkKazasız belasız cezasız kullanınCamlara bi ürün kullanmadıysanız bsd uygulaya bilirsiniz ben faydasını görüyorum
Maşallah Yunus Emre, eline emeğine sağlık bakıp bakıp maşallah dememiş olmak için yazdım Allah kaza bela vermesin
Elina saglik, guzel gunlerde kullan. Profesyonel yardim almissin.Guderi de almani tavsiye ederim.Anlamsiz kimyasallar ile yikamazsan 12 ay kaliyor coating. Sadece etkisi azaliyor son aylarda.
Elinize sağlık çok güzel olmuş
Eline sağlık iyi iş çıkarmışsın . Ankara da yağmurdan kafamızı kaldırıp bir uygulama yapamadık