Gönderen Konu: kendim Multimedya taksim GARANTİ bozulur mu?  (Okunma sayısı 1419 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
kendim Multimedya taksim GARANTİ bozulur mu?
« : Mayıs 06, 2016, 16:23:58 »
Selamlar arkadaşlar. . Kendim 2015 araca internetten alacağım multimedya takmak istiyorum acaba aracin servis garantisini bozar mıyim?
Ayrıca multimedya markası tavsiye eeebilir misiniz?
1.33 Toyota Yaris-Multidrive-2015

Toyota Club Türkiye

kendim Multimedya taksim GARANTİ bozulur mu?
« : Mayıs 06, 2016, 16:23:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '20
  • 39 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: kendim Multimedya taksim GARANTİ bozulur mu?
« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2016, 16:52:55 »
Elektrik ve beyin aksamıyla ilgili bir arıza verirse servis bahane uydurup garanti kapsamına almayabilir
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2016, 18:19:13 »
Aslinda Garantiyi etkileyecek bir durum yok multimedya ürünleri soketli Kesme biçme olmuyor  ama disarida taktirdiginizda takan ustanin yapacagi olasi bi hata veya yanlis baglama sonucu elektrik tesisatina zarar verirse garanti kapsamima almayabilirler tamamen sizin servis ile aranızdaki diyaloğa bagli. yerinizde olsam multimedyayi dışardan a alıp Serviste takdiridim 70 tl idi bi arkadaş taktirmisti. Serviste satılan multimedya ürünler hem pahalı hemde parasını haketmiyor.
Aracınız Korolla ise elimde son kasa korollaya uygun sıfır hiç kullanılmamış 9 inç son surum android 4.4.4  1 gb ram harita digital tv izleme 3g Wifi gece geri görüşlü kamera gibi özellikleri bulunan çok hızlı cok ozellikli bi multimedya var. Dusunursen Uygun fiyata veririm.  Satılıklar bölümünde ilanı var ordan bakabilirsin
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kırmızıda geçti, ama artık çok geçti...
  • Model Yılı: '15
  • 74 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2016, 20:10:28 »
Aslinda Garantiyi etkileyecek bir durum yok multimedya ürünleri soketli Kesme biçme olmuyor  ama disarida taktirdiginizda takan ustanin yapacagi olasi bi hata veya yanlis baglama sonucu elektrik tesisatina zarar verirse garanti kapsamima almayabilirler tamamen sizin servis ile aranızdaki diyaloğa bagli. yerinizde olsam multimedyayi dışardan a alıp Serviste takdiridim 70 tl idi bi arkadaş taktirmisti. Serviste satılan multimedya ürünler hem pahalı hemde parasını haketmiyor.
Aracınız Korolla ise elimde son kasa korollaya uygun sıfır hiç kullanılmamış 9 inç son surum android 4.4.4  1 gb ram harita digital tv izleme 3g Wifi gece geri görüşlü kamera gibi özellikleri bulunan çok hızlı cok ozellikli bi multimedya var. Dusunursen Uygun fiyata veririm.  Satılıklar bölümünde ilanı var ordan bakabilirsin
Satliklar bolumu hangi baslik altinda?
Geç gitmek, hiç gitmemekten iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 07, 2016, 07:32:22 »
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu