0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sim arkadaşlar kısa süre önce serviste değişen sol kısa ampül yine patladı bende şimdi iki ampülüde değiştirmek istiyorum tavsiyesi olan var mı acaba daha iyi aydınlatma için tabi karşı tarafı rahatsız etmeden
Osram night breaker serisini tavsiye ederim.
hemen bakim ama hangi modeli mantıklı olur bizim araclar için
Hangi modeli derken ne demek istediğinizi pek anlayamadım.Mesaj Birleştirildi: Nisan 27, 2016, 01:40:29Bildiğim kadarıyla aracınızın kısa far ampül tipi HB4.Linkteki paylaştığım ampül işinizi görür.http://www.hepsiburada.com/osram-night-breaker-unlimited-hb4-ampul-2-li-set-110-fazla-beyaz-gun-isigi-4000k-pm-otrota1715
osramin omru cok az diyorlar.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denilenlere pek bakmamak lazım oem üreticilerin ampülleri hiç bi şekilde çok kısa ömürlü olmazlar
performans ampullerde işler biraz değişiyor. aydınlatma artınca dayanım düşüyor malesef
Osram kullanıp da 1 sene dolmadan patlayan çok kişi ile karşılaştım. Ömür ve performans birlikte isteniyorsa Philips Xtreme Vision.
Philips night vision var birde diamond vision var sizce hangisini takalim.Kısalar hb4 9006 uzunlar hb3 mu.plaka t10 geri vites t15 ic aydinlatmalarda ne var.tavan lambasi mesela kac mm sofit denilen cinstenmiLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi