0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Tutanak tuttunuz inşallah. Hiç tamirci falan bulaşmayın, zaten en güzelini yapmışsınız. Serviste orjinal yapılır ve kasko karşı taraftan alır parasını.
Gecmis olsun.Gerekirse bir defa daha git-gel yapip, manevralarda ozenli olmak iyi olur.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Sıkıcı bir durum fakat moralinizi bozmayın. Allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın,kaporta aksamına zarar gelmemiş bu sevindirici, plastik tampon ve far önemli değil.Belki yeri değil ama sis far ların daki gündüz farlarından memnunmusunuz aynısından bende düşünüyorum da?GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun. Far değişir, tamponda çatlak varsa eğer mini onarım değil değişim verebilir. Canını sıkma, Allah beterinden saklasın. Aytaç'ın dediği gibi tampona değişim verirlerse 3.000 TL gibi hasarın gözükür. Far çok pahalı zaten. Benim kazam 2015 Aralık ayında olmuştu ve 1.100 Tl idi o zaman. Ön tampona mini onarım vermişti exper ve ön kaput, arka tampona değişim vermişti. Arka tampon 600 lira olup boyası 270 TL idi. Milyon tane vida, kelepçe vs. vardı 50 YL'lık. Yani senin ön tampona değişim verirlerse 1.500 Tl tutar kafadan, bir de far eder 3.000 TL. Bununla geçmiş olsun. Emin ol inci beyazı diye ton tutmamazlık olmuyor. Bende olmadı, olsa mutlaka fark ederdim. Arabayı güneş ışığına, AVM parkında ki floresan ışığına tuttum ve hiç fark yok. Biraz da daha yeni olduğundan olsa gerek.
Geçmiş olsun vurup kaçmaması da teselli olmuş SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farkındamısınız bilmiyorum ama ciddi anlamda TOPLUM dan endişe ediyorum, bir umarsızlık bir saygızılık bir sevgisizlik almış başını gitmiş durumda. Eskiden de öyleydi ama sanki bana artık TAVAN yapmış gibi geliyor. Allah sonumuzu hayr eylesin
Burak abi sana tavsiyem kimseye karışma Telefonmuş faceymis vs. Diye kendini doldurup milletle atışma özellikle de trafikte. 100 milyonluk memlekette haberlerde görüyoruz yol verme kavgası yüzünden insanlar birbirini öldürüyor
Aptallık ile cesaret arasında çok ince bir çizgi varmış murat abi. Bence cesaret değil aptallık. Millet olarak sabır tahammül Kalmamış kimsede özellikle de trafikte. bi çoğumuz evli barklı adamız bekleyenimiz var ne yapalım şimdi her sis açanı Zenon bağlayani dovelim mi yada yolu işgal edeni kendimizce cezalandırmaya kalksak buna ömür yetmez. Bence sabırlı olmak sakın olmak her zaman iyidir hepimiz insanız kimse dört dörtlük değil.
Sende haklısın abim, aynen dediğin gibi malesef.Geçen hanım anlattı, dehşete düştüm. Hepimizin başından geçmiştir. Bizim karşıda bakkal var, oraya malzeme getiren kamyonet yolun bir şeridine çekmiş mal veriyor herhalde. Yolda işlek bir yol, ana cadde gibi. Neyse yolun bir şeriti tıkalı olduğundan karşısı duruyor diğer taraf geçiyor, diğer taraf duruyor karşısı geçiyor. Tabi daaat duuut korna basmalar filan, bir tane mercedes gibi bir araba durmuş, içerden kamyonetciye bağırmaya başlamış. Kamyonetçi çıkmış bakkaldan, elindeki çay bardağını gösteriyormuş adama. Adam bağırıyormuş çek len kamyoneti falan diye, salakta elindeki çay bardağını gösteriyormuş. O derece pişkin yani, bu adam arabadan elinde kocaman PALA ile bir çıkmış, sallaya sallaya bakkala gidiyor. Kamyonetçi herif hemen kamyonete koşmuş devam etmiş. İşte diyorum bazen Nush ile uslanmayanın hakkı kötektir. Böyle APTALLIKLAR yapayım diyorum bazen sonrada aklıma senin yazdıkların geliyor Eyüp, susuyorum ve sineme çekiyorum ama bu inan sonrasında içimde resmen YARA oluyor. KEŞKE deyip duruyorum olayları unutana kadar....
Geçmiş olsun,İnşaallah daha beterleri nasip olmaz.
teşekkürler.amin hepimize inşallah Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 18:07:32bu arada konumuzla alakalı değil biliyorum ama servis de f1 kullanılan seramik kaplamadan bahsettiler yaptıran bilen varmı 5 yıl garanti taksitle 1000 tl.