Gönderen Konu: NAZARA GELDİK :(  (Okunma sayısı 3526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Ynt: NAZARA GELDİK :(
« Yanıtla #20 : Nisan 20, 2016, 06:49:18 »
Geçmiş olsun
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 20, 2016, 06:49:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 20, 2016, 08:13:06 »
Gecmis olsun.
Gerekirse bir defa daha git-gel yapip, manevralarda ozenli olmak iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 15500
  • Model Yılı: '15
  • 82 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 20, 2016, 09:06:36 »
Geçmiş olsun.  Tutanak tuttunuz inşallah.  Hiç tamirci falan bulaşmayın,  zaten en güzelini yapmışsınız.  Serviste orjinal yapılır ve kasko karşı taraftan alır parasını.

teşekkürler. tutanak tuttum hatta çarpan kişi işim var ben gideyim sen yerime gel dedi ama kabul etmedim haklı olarak.(çünkü çarpan galerici idi kendi araçlarını yaptırdığı ustasına yönlendirmek istedi ) telefonda kavga ettim resmen . ve 15 dk içinde bomonti den bağcılara gittim (bilenler bilir o trafikte mümkün değildir gitmek ama işte söz konusu beyaz incim olunca gözüm döndü :))

Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 09:07:43
Gecmis olsun.
Gerekirse bir defa daha git-gel yapip, manevralarda ozenli olmak iyi olur.

aynen ama işte gel gör ki herkes şoför ya memlekette birde sözüm meclisten dışarı kendisinden daha küçük araçlara bakış açıları hep farklı oluyor .

Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 09:08:06
Geçmiş olsun
teşekkürler :)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 09:09:05
Geçmiş olsun. Sıkıcı bir durum fakat moralinizi bozmayın. Allah beterinden saklasın.

amin tabiki de ama hani içinde olup trafikte olsa bir nevide durduk yere ve saçma sapan bir şekilde olunca elde değil ;)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 09:12:44
Geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın,kaporta aksamına zarar gelmemiş bu sevindirici, plastik tampon ve far önemli değil.
Belki yeri değil ama sis far ların daki gündüz farlarından memnunmusunuz aynısından bende düşünüyorum da?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet bende ona şükrettim açıkçası kaputa ve çamurluğa işleme gerek kalmaması daha da bir moral oldu. zaten en çokta sislere üzüldüm desem yeridir :) daha 1 ay oldu nerdeyse taktıralı :)
evet memnunum ali expressten almıştım 15 günde geldi. 210 tl aldım işçilik 100 tl verdim .gayet şık oldu. tavsiye ederim . türkiyede 400 tl istediler işçilik dahil 700 tl gibi fiyat verdiler.
ben alırken bir yanlış anlaşılma oldu ben sinyale bağlanan dan istemiştim aslında siparişi geçerken eksik bildirim yapmışım sanırım birdaha gönder gitsin bekle gelsin yapmak istemedim taktırdım.
modifiye bölümünde resimleri ve aldığım link mevcut oradan bakabilirsiniz.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 09:16:08
Geçmiş olsun. Far değişir, tamponda çatlak varsa eğer mini onarım değil değişim verebilir. Canını sıkma, Allah beterinden saklasın. Aytaç'ın dediği gibi tampona değişim verirlerse 3.000 TL gibi hasarın gözükür. Far çok pahalı zaten. Benim kazam 2015 Aralık ayında olmuştu ve 1.100 Tl idi o zaman. Ön tampona mini onarım vermişti exper ve ön kaput, arka tampona değişim vermişti. Arka tampon 600 lira olup boyası 270 TL idi. Milyon tane vida, kelepçe vs. vardı 50 YL'lık. Yani senin ön tampona değişim verirlerse 1.500 Tl tutar kafadan, bir de far eder 3.000 TL.  Bununla geçmiş olsun. Emin ol inci beyazı diye ton tutmamazlık olmuyor. Bende olmadı, olsa mutlaka fark ederdim. Arabayı güneş ışığına, AVM parkında ki floresan ışığına tuttum ve hiç fark yok. Biraz da daha yeni olduğundan olsa gerek.

teşekkürler.far 1300 tl dediler banada zam gelmiş demek ki. tampon için köşeli keskin hatlı olduğundan tam önde darbeden dolayı içerden demir vurmuş dışa patlatmış gibi idi tabi sökülmeden tam bilemiyorum. far ayakları falan tamamen kırılmıştı. boya konusunda bende aynı şeyi söyledim inci beyazı rikli değilmi dedim araba yeni olduğundan sorun olmaz dediler. sizin takdiği denicem bende ;) ortalama kaba taslak 2500 tl dediler banada işte ama ne farkeder arabanın sicilinde hasar kaydı oldu maalesef  :(

Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 09:17:11
Geçmiş olsun vurup kaçmaması da teselli olmuş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler.
sese zaten hemen alt komşum cama çıkıp plakasını resmini falan çekmiş  :)kaçma riskini anlayıp.
:);)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 20, 2016, 09:30:43 »
İstanbul da hasarsız araba samanlıkta iğne aramak gibi. Hasar olmaması için garajdan çıkartmaman lazım ki garajda tek arabalık kapalı olacak. İnsanlar bilinçsizce araba kullanıyor çünkü. Birde lanet olası internet cep telefonlarının içine girdi ve kadını erkeği elinde telefon ve o kopasıca kafaları telefon ekranına gömülü araba kullanıyor. Ne varsa o facebook da araba kullanırken de yaya olarak da yürürken de kafa telefona gömülü. Geçen akşam, eve gidiyorum ve kırmızı yandı durdum. Her zaman ki gibi aynaya baktım dururken ve arkada beyaz bir Hyundai İ20 ve sürücüsü erkek. Telefon elinde ve son anda fark ettiği belli durduğumu yaptığı hareketten. Bir ara inip arabadan gidip yanına camını açtırıp yakasına dalmak ve o elinde ki telefonu alıp fırlatmak geldi içimden ama bulaşmadım. Taktım çünkü kafama bu tipleri, birine çok pis dalacağım.
Yine geçen hafta öğlen Libadiye de işim var. Soyak önünden rampa yukarı çıkıyorum ve sol şeritte bir Mercedes C200 kapamış şeridi gitmiyor. Sağdan geçtim bunu ve o da ne? Bir zibidi, gömülmüş direksiyona ve telefon elinde resmen face de gezinerek kullanıyor arabayı. Geçip önüne korna ve el kol hareketi bastım gittim. Ve ileri de bir Nissan Juke çıktı önüme ve o da aynen kapamış solu gitmiyor. Geçtim sağından baktım ki o da elinde telefon. Lanet olsun elinde cep telefonu facede gezerek araba kullananlara. Belki sana vuranda elinde telefon ile olup hiç aldırış etmedi kurtarırım dedi ve vurdu.

Arabanı satarken de bu hasarı sorun edene fotoğrafları çekip gösterirsin.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 20, 2016, 09:55:54 »
Farkındamısınız bilmiyorum ama ciddi anlamda TOPLUM dan endişe ediyorum, bir umarsızlık bir saygızılık bir sevgisizlik almış başını gitmiş durumda. Eskiden de öyleydi ama sanki bana artık TAVAN yapmış gibi geliyor. Allah sonumuzu hayr eylesin
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 20, 2016, 10:02:37 »
Geçmiş olsun,
İnşaallah daha beterleri nasip olmaz.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 20, 2016, 11:11:19 »
Farkındamısınız bilmiyorum ama ciddi anlamda TOPLUM dan endişe ediyorum, bir umarsızlık bir saygızılık bir sevgisizlik almış başını gitmiş durumda. Eskiden de öyleydi ama sanki bana artık TAVAN yapmış gibi geliyor. Allah sonumuzu hayr eylesin

Tavan yapmış. Yanında ki arabanın kendi kapısını açarken içinde olduğun halde vuranlar (yıllar önce Bakırköy de bir maganda yol kenarında beklerken yanımda Honda arabayla durdu ve sağ önden biri indi ve benim sol kapıma vurdu. Sonra inen cehennem oldu gitti. Honda bekliyor onu ve bende kıllığına kapımı açtım ve onun kapısına bir güzel vurdum. İçinde ki inek "ne yaptın ya" dedi. Bende sinirli bir şekilde "az önce inen de aynısını bana yaptı ve ödeştik" dedim ve sesini dahi çıkaramadan bastı gitti. Zaten ek şerit yapmış duruyordu ve çekti gitti.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Nisan 20, 2016, 12:31:14 »
Burak abi sana tavsiyem  kimseye karışma Telefonmuş faceymis vs. Diye kendini doldurup milletle atışma özellikle de trafikte. 100 milyonluk memlekette haberlerde görüyoruz yol verme kavgası yüzünden insanlar birbirini öldürüyor
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Nisan 20, 2016, 12:46:40 »
Burak abi sana tavsiyem  kimseye karışma Telefonmuş faceymis vs. Diye kendini doldurup milletle atışma özellikle de trafikte. 100 milyonluk memlekette haberlerde görüyoruz yol verme kavgası yüzünden insanlar birbirini öldürüyor

Esas sıkıntı da bu bence, şerefsizler şereflilerden daha cesur. :argh: :argh: :argh:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Nisan 20, 2016, 12:56:40 »
Aptallık ile cesaret arasında çok ince bir çizgi varmış murat abi. Bence cesaret değil aptallık.
Millet olarak sabır tahammül Kalmamış kimsede özellikle de trafikte. bi çoğumuz evli barklı adamız  bekleyenimiz var  ne yapalım şimdi her sis açanı Zenon bağlayani dovelim mi yada yolu işgal edeni kendimizce cezalandırmaya kalksak buna ömür yetmez.
Bence sabırlı olmak sakın olmak her zaman iyidir hepimiz insanız  kimse dört dörtlük değil.
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 216 kere teşekkür etti
  • 272 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 20, 2016, 12:59:18 »
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Nisan 20, 2016, 13:11:05 »
Aptallık ile cesaret arasında çok ince bir çizgi varmış murat abi. Bence cesaret değil aptallık.
Millet olarak sabır tahammül Kalmamış kimsede özellikle de trafikte. bi çoğumuz evli barklı adamız  bekleyenimiz var  ne yapalım şimdi her sis açanı Zenon bağlayani dovelim mi yada yolu işgal edeni kendimizce cezalandırmaya kalksak buna ömür yetmez.
Bence sabırlı olmak sakın olmak her zaman iyidir hepimiz insanız  kimse dört dörtlük değil.

Sende haklısın abim, aynen dediğin gibi malesef.

Geçen hanım anlattı, dehşete düştüm. Hepimizin başından geçmiştir. Bizim karşıda bakkal var, oraya malzeme getiren kamyonet yolun bir şeridine çekmiş mal veriyor herhalde. Yolda işlek bir yol, ana cadde gibi. Neyse yolun bir şeriti tıkalı olduğundan karşısı duruyor diğer taraf geçiyor, diğer taraf duruyor karşısı geçiyor. Tabi daaat duuut korna basmalar filan, bir tane mercedes gibi bir araba durmuş, içerden kamyonetciye bağırmaya başlamış. Kamyonetçi çıkmış bakkaldan, elindeki çay bardağını gösteriyormuş adama. Adam bağırıyormuş çek len kamyoneti falan diye, salakta elindeki çay bardağını gösteriyormuş. O derece pişkin yani, bu adam arabadan elinde kocaman PALA ile bir çıkmış, sallaya sallaya bakkala gidiyor. Kamyonetçi herif hemen kamyonete koşmuş devam etmiş. İşte diyorum bazen Nush ile uslanmayanın hakkı kötektir. Böyle APTALLIKLAR yapayım diyorum bazen sonrada aklıma senin yazdıkların geliyor Eyüp, susuyorum ve sineme çekiyorum ama bu inan sonrasında içimde resmen YARA oluyor. KEŞKE deyip duruyorum olayları unutana kadar....
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 20, 2016, 13:25:18 »

Geçen hanım anlattı, dehşete düştüm. Hepimizin başından geçmiştir. Bizim karşıda bakkal var, oraya malzeme getiren kamyonet yolun bir şeridine çekmiş mal veriyor herhalde. Yolda işlek bir yol, ana cadde gibi. Neyse yolun bir şeriti tıkalı olduğundan karşısı duruyor diğer taraf geçiyor, diğer taraf duruyor karşısı geçiyor. Tabi daaat duuut korna basmalar filan, bir tane mercedes gibi bir araba durmuş, içerden kamyonetciye bağırmaya başlamış. Kamyonetçi çıkmış bakkaldan, elindeki çay bardağını gösteriyormuş adama. Adam bağırıyormuş çek len kamyoneti falan diye, salakta elindeki çay bardağını gösteriyormuş. O derece pişkin yani, bu adam arabadan elinde kocaman PALA ile bir çıkmış, sallaya sallaya bakkala gidiyor. Kamyonetçi herif hemen kamyonete koşmuş devam etmiş. İşte diyorum bazen Nush ile uslanmayanın hakkı kötektir. Böyle APTALLIKLAR yapayım diyorum bazen sonrada aklıma senin yazdıkların geliyor Eyüp, susuyorum ve sineme çekiyorum ama bu inan sonrasında içimde resmen YARA oluyor. KEŞKE deyip duruyorum olayları unutana kadar....
Boşver abi bazı şeyleri görmezden gelecen diyeceksinki nereye kadar ama bazen kavga sataşma herşeyi çözmüyor. Neler oluyor 10 yıldır trafikteyim nelerle karşılaştım ve halen karşılaşıyorum. Kendimi sıka sıka ne diş ne saç kaldı 17 tane diş yaptırdım. :saygi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 216 kere teşekkür etti
  • 272 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 20, 2016, 13:39:39 »
Benim sol ön çamurluğuma yandan sürten vatandaş da ben 30 yıllık şoförüm kesin sen hatalısın dedi. Sol dan sağa aynaya bakmadan şeridime girdi, ehliyetinin arkasına sığındı. Böyle insanlar var yollarda.

Herkes haklı, ben hariç....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 15500
  • Model Yılı: '15
  • 82 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 20, 2016, 17:59:01 »
Geçmiş olsun,
İnşaallah daha beterleri nasip olmaz.

teşekkürler.
amin hepimize inşallah

Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 18:07:32
bu arada konumuzla alakalı değil biliyorum ama servis de f1 kullanılan seramik kaplamadan bahsettiler yaptıran bilen varmı 5 yıl garanti taksitle 1000 tl.
:);)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 259 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Nisan 20, 2016, 20:07:46 »

abı bende cok garıp ınsanlarla karsılasıyorum ınankı oyle tıpler varkı resmen aranıyor. sonra dıyorum kı bu herıf bu yasına kadar bunu ogrenememıs ben bu saatten sonra  nasıl ogreteyım o yuzden hıc takma murat abı moral bozuntusundan baska bı sey degıl.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 20:13:57
teşekkürler.
amin hepimize inşallah

Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2016, 18:07:32
bu arada konumuzla alakalı değil biliyorum ama servis de f1 kullanılan seramik kaplamadan bahsettiler yaptıran bilen varmı 5 yıl garanti taksitle 1000 tl.

erhan hocam bence servısler bu seramık kaplama dıye vatandası kandırıyor.  kendı yaptıkları arabanın kaportasına 5 yıl garantı vermıyorlar kaldıkı acele ıle surduklerı  kımyasal 5 yıl nasıl dayansın.
bence bu ısleme bın tl verecegınıze her yıl arabanıza boya koruma + cıla yaptırın. ortalama 250 tl desek 4 yıl kaportanız şıkır şıkır parlar ve daya etkılı korunmus olur.
Kars Atasozu