0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet maalesef bu kadalarda var ve tikirti burcu degisimi yapilmali ama ne kadar saglikli olir bilinmez.daha önceki arabamda vardi ama ben yaptirmadim ses harici herhangi bir zarari yok bilgine
Tamirat için bir kaç yerden fiyat aldım. 300 le 500 arası fiyatları söylüyorlar. Dörtnal ile görüştüm ankarada onlarda 400 450 dediler.Bu gün kırıkkalede ki ustama balataları falan değiştirttim o bişiler yapmış ne yaptıysa artık ses kesilmiş(çok nadir bir lak sesi geliyor sadece), onunla konuştum yinede yaptır dedi. Bir ara ankarada dörtnal'a gidip yaptırmayı düşünüyorum şimdilik böyle idare edicem.Teşekkürler.
Aşağıdaki figürde işaretlediğim bağlantı burçları sorunlu ise orijinal olarak temin edilebiliyor, ancak direksiyon kutusu içerisinde bir sorun varsa tamir yerine değişimi tercih etmelisiniz.
500,00 TL direksiyon kutusu revizyonuna vereceğinize, sıfır yerli SİSMAK ürünler var, onları tercih edin. Fiyatı 300,00 TL. En azından sıfır malzeme.Usta kaliper pimlerini yağlamış olmasın ? Belki de ses kaliper pimlerinizden geliyordu.
Kutunun yan sanayisi mi yok mu Ufuk Bey?(Yüksel yazmış görmedim)Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2016, 12:10:38Yüksel pimler yağlanınca ses mi yapıyor?