0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç benzinl lpgli mi ? Dizel mi ? Km kaçta daha önce değişen müşir pompa vs vs bişi var mı ? Araç kaç yıldır sizde aldığınızdan beri var mı yoksa geçen yıl yaz ayı ile beraber bu 2. yaz aylarından beri mi sorun devam ediyor ?Aracın bakımları tam mı ? bujiler hava filitres maf sensörü temizliği vs vsYukarıdaki soruları cevaplarsan sana daha kolay yardımcı olabiliriz düşüncesindeyim.
Önerebileceğim bir usta yok Eskişehir ve Bileckte ama aracınızın lpg tankından vanasını kapatıp bir kaç zaman benzinde kullanıp test edelim bu zaman 4 gün kadar yeterlidir.Daha başka cevaplarımda var fakat kafanızı karıştırmak istemiyorum ilk önce basitten ve sizin yapabileceğiniz kolay testlerden başlayalım.
Bugün akşam işten çıkarken tüpü düğmesinden kapattım ve çalıştırdım. Sıkıntı yaşamadan çalıştı. Ayrıca 500 metre kadar araçtan ses geliyordu o seste gelmedi bir kaç gün daha sadece benzinde kullanayım inşallah çözülür. Sonuçları yazarım. Şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz için...
LPG sistemini bagajdaki tanktan kapatın düğmeden değil ve bu şekilde deneyin benzinde sorunsuz çalışıyorsa motor.LPG sisteminin enjektörlerini ve regületörünü değiştirin tabi bunları değiştirdikten sonra kalibrasyonda yaptırıcaksınız.Bir kaç gün benzinde gezip sonra lpg ye geçince düzeleceğini sanmayın yani