Arkadaşlar Toyota Logosunun Zemimini Kırmızı Yaptıran var mı?
Reklamcılar falan yapıyor ama, ben götürdüm beceremediler.
Özellikle şunu merak ediyorum: E160 Model için arkadaki logo yerinden çıkıyor mu? o logo yapıştırma mı? yoksa dişli, çengelli bişey m?
bu konuda yardımcı olabilecek olan arkadaş varsa sevinirim.
Bursada bu işi çok iyi yapanlar var.
Logo tırnaklı yerinden çıkabiliyor. ebayda hazır renklileri, hatta ışıklıları var. fiyatlarıda uygun.
ben hb toyotama yapmıştım ama hiç tavsiye etmem evet tırnaklı ama söküp taktıktan sonra yerine oturmuyor ve çok kötü duruyor sonrasında
sanırım çıkartırken tırnaklara sorun olmuş sizin. çünkü ben defalarca çıkarttım logo içine kamera monjaladım. sorunsuz yerinde duruyor. dikkatli çıkartılırsa yerine oturuyor.
cıkarma yerine üstündeyken folyo kaplayabilrisiniz
Arka amblem yapışkanlıdır ama sağlam yapışmıştır ısıtarak çıkarabilirsiniz.Oto kaplamacıda rica etmiştim kapladılar saolsun arka amblem altını folyo zaten.Ön amblemide ben kendim kapladım
logo sökmeden 3d logo içine sticker vardı ama aliexspresde sayfa bulunamıyor diyor satıcı kaldırmıs benim araçta var ve çok tatlı duruyor
1,33 life ta hem yapışkan hem tırnaklı, çıkartırken yapışkan biraz hasar görüyor ama çift taraflı bant ile takviye etmiştim. İçeriden de tırnaklara silikon sıktım
logo sökmeden 3d logo içine sticker vardı ama aliexspresde sayfa bulunamıyor diyor satıcı kaldırmıs benim araçta var ve çok tatlı duruyor
Bunları çok araştırdım, ön arka ve direksiyon için olan ürünleri tek satıcıda bulamadım