abi boya olurda plasti dip en ufak surtmede dağılır gider.sonucta sen bilirsin ama bence zaten sende karismama taraftarisin elleme birak kalsin
Karşısına geçip çayımı içeyim Tuncay^ım eğer gözüm rahatsız olmazsa bende ellememe taraftarıyım [emoji1]
@Kaan Kara (29002) Kaan plastidip uygulayınca lastik değişimlerinde kalkmaz mı? Kalkan yerleri yeniden plastidip ile onarma imkanı oluyor mu yoksa tamamen mi yapmak gerekir?
Opel corsa varken jantlarda böyle çizikler vardı boyacıya gidip güzel bir zımparalatıp gun metale çevirtmiştim harika durmuştu tavsiye ederim. Koyu tonlardaki jantlar her renk araca gidiyor bence , denenebilir.
@Kaan Kara (29002) Kaan plastidip uygulayınca lastik değişimlerinde kalkmaz mı? Kalkan yerleri yeniden plastidip ile onarma imkanı oluyor mu yoksa tamamen mi yapmak gerekir?
Kalkmaz diye düşünüyorum abi ben. çünkü yaparken lastik ve jant arasına oyun kartı sıkıştırdık biz. lastikle herhangi bir teması yok ama dikkatsiz sökülüp takılırsa ufakta olsa kalkar. ama onarılabilir. komple yapılmasına gerek yok bence. gövde parçası değil çünkü
Cepten çizikler çok derin mi değil mi anlayamadım. Çizikler derin değilse jant pastaları da işinizi görür diye düşünüyorum. İş görmez derseniz bence de en mantıklısı plasti dip olacaktır.
jant tamiri yapan yerler var zimpara macun boya 4 de boyanmasi gerekir diye dusunuyom renk farki olur yoksa
Ben olsam dokunmazdım. Nazarlık olsun abi boşver

Boyarlar eskisi gibi hoşuna gitmezse dönüşü olmaz, iyi usta boyamazsa pul pul atar eskisinden daha çok gözüne batar. Benim 9 yıllık jantlarımda da çizikler ve artık deformeler oluşmuş seninkinden beter ama boyayacak usta arkadaşımın babası olmasına ragmen hâlâ kararsızım.
Bence de dokunmayın. Tekrar olabilir sonuçta.
Çizik için değil de, aslında şu 4 jantın antrasit gri plasti dip fotolarına baktım, çok hoşuma gitti, biraz farklılık yaratmak için yaptırılabilir diye düşündüm, ama kararsız kaldım, bu konuda izmir de çok başarılı bir yer varmış netten araştırdığım kadarıyla.
Sizce nasıl olur?
Çizik için değil de, aslında şu 4 jantın antrasit gri plasti dip fotolarına baktım, çok hoşuma gitti, biraz farklılık yaratmak için yaptırılabilir diye düşündüm, ama kararsız kaldım, bu konuda izmir de çok başarılı bir yer varmış netten araştırdığım kadarıyla.
Sizce nasıl olur?
Plastidipi deneyebilirsin Aydın. Bir zararı yok beğenmedin çıkarırsın değişiklik olur. Kendinde yaparsın.
Plastidipi deneyebilirsin Aydın. Bir zararı yok beğenmedin çıkarırsın değişiklik olur. Kendinde yaparsın.
Valla elim çok yatkın değil bu işlere, İzmir'e haftaya gittiğimde bir uğrayacağım bakalım, eğer çok fazla bir ücret istemezlerse yaptırmayı düşünüyorum.
Antrasit gri benimde aklımda olan bir renk. Vizelerim bittikten sonra eve gidince uygulama gibi bi planım var
Keşke ankarada olsanız polisajı yapardık o jantı da boyardım
Keşke ankarada olsanız polisajı yapardık o jantı da boyardım 
camdaki kılcal çiziklere de el atıyor musun Seçkin?
camdaki kılcal çiziklere de el atıyor musun Seçkin? 
Daha hiç cama uygulama yapmadım ama cam için gerekli malzemeyi alıp talimatlat doğrultusunda uygulama yapabilirim
Daha hiç cama uygulama yapmadım ama cam için gerekli malzemeyi alıp talimatlat doğrultusunda uygulama yapabilirim 
Sene sonuna doğru sana komple bakım için gelecek var

tabi satmazsam. cam için denk olurum, olmazsa zaten değişeceğim camı.
Sene sonuna doğru sana komple bakım için gelecek var
tabi satmazsam. cam için denk olurum, olmazsa zaten değişeceğim camı.
Tabiki istediğiniz zaman beklerim. Cam içinde güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum
Aydın abi bence de önce bir pasta deneyin büyük ölçüde değişim olup içinizi rahatlatmazsa plasti dip denersiniz.
Tabiki istediğiniz zaman beklerim. Cam içinde güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum 
valla ben de ilk fırsatta kırıkkalede okulda ya da ankarada sana geleceğim Seçkin

pasta kullanmadan boyaya şöyle bir canlılık vermek istiyorum bakalım fırsat bulunca bir yüz yüze tanışıp konuşuruz inşallah .
Aydın abi bence de önce bir pasta deneyin büyük ölçüde değişim olup içinizi rahatlatmazsa plasti dip denersiniz. valla ben de ilk fırsatta kırıkkalede okulda ya da ankarada sana geleceğim Seçkin
pasta kullanmadan boyaya şöyle bir canlılık vermek istiyorum bakalım fırsat bulunca bir yüz yüze tanışıp konuşuruz inşallah .
Tabiki istediğin zaman beklerim hafta içi kırıkkalede hafta sonu ankaradayım genelde