0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Wax olarak bence soft 99 alın derim. Fusso coat 12 ay dayanım sağlıyo
Şu uygulamayı inceleyebilirsiniz: http://www.detailturkey.net/konu/toyota-corolla-boya-duezeltme.23196/Birde bu malzemelere ne kadar bütçe ayırdığınıza bağlı 500tl wax var(hatta 15000 olanıda duydum) 50 tl yede En doğru kararı siz vereceksiniz meguiars turtle gibi markalar uzun süre koruma sağlamayabilir aynı paralar soft99 valetpro chemical guys auto finesse gibi daha profesyonel markalara yönelebilirdiniz
bu konuda @Seçkin ÜNLÜSOY (10786) arkadaşımızın tecrübelerinden faydalanmak lazım
Fusso oneririm ben de, adi ustunde coat islemi yapiyor ve arac uzerindeki pislikler daha kolay bertaraf oluyor. Yalniz Seckin'in dedigi gibi modelleri var. Benim kullandigim cok parlaklik vermiyor alternatiflerine gore ama kaliciligi iyi, ozellikle anlamsiz kimyasallar ile arac yikanmiyorsa. Bunun da koyu renk modeli var. Oncesinde genel temizlik, gerekli ise kil, rotus vs uygulanabilir. Uygun havada ve tozsuz yerde yapmak lazim.
Hakan senin araç koyu renkti sanırım ,benim arac gri ne kullanmalıyım.
Kaan nereden alıcaz netten .Bir de görerek alacağım bir yer var mı bildiğin.
Üyelik istiyor sanırım Seçkin.Mesaj Birleştirildi: Mart 17, 2016, 11:34:23Siteye üye oldum Seçkin özelden yazdım cevap yazar mısın?
Üye olmadan alışveriş yap butonu olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
Sakın ve sakın bölünmüş ürün almayın