Arkadaşlar kolay gelsin 2009 model corollama cila atıcam fakat daha önceden sonax süper güçlü cila kullandım ama pek uzun süre dayanmadı. şimdi meguiars nxt generation tech wax 2.0 almayı düşünüyorum birde meguiars Black Wax var sizce hangisini almalıyım. bunlara ilaveten eklemem gereken ürünler varmı yada bunlara bu kadar para vereceğine şu ürünü al diyeceğiniz varmı.
Wax olarak bence soft 99 alın derim. Fusso coat 12 ay dayanım sağlıyo
Şu uygulamayı inceleyebilirsiniz:
http://www.detailturkey.net/konu/toyota-corolla-boya-duezeltme.23196/Birde bu malzemelere ne kadar bütçe ayırdığınıza bağlı 500tl wax var(hatta 15000 olanıda duydum) 50 tl yede
En doğru kararı siz vereceksiniz meguiars turtle gibi markalar uzun süre koruma sağlamayabilir aynı paralar soft99 valetpro chemical guys auto finesse gibi daha profesyonel markalara yönelebilirdiniz
Wax olarak bence soft 99 alın derim. Fusso coat 12 ay dayanım sağlıyo
teşekkür ederim önerdiğiniz üründe karar kıldım. Bu ürünü el ile uygulayabilirmiyim, birde bunu uygulamadan önce herhangi bir şey yapmalımıyım mesela harelenmeleri gidermek için ve boyayı temizlemek için IPA gibi.
Şu uygulamayı inceleyebilirsiniz: http://www.detailturkey.net/konu/toyota-corolla-boya-duezeltme.23196/
Birde bu malzemelere ne kadar bütçe ayırdığınıza bağlı 500tl wax var(hatta 15000 olanıda duydum) 50 tl yede
En doğru kararı siz vereceksiniz meguiars turtle gibi markalar uzun süre koruma sağlamayabilir aynı paralar soft99 valetpro chemical guys auto finesse gibi daha profesyonel markalara yönelebilirdiniz
teşekkürler 500 tl wax bana pahalı gelir 50 tl gibi ürünler işimi fazlasıyla görür.
bu konuda @Seçkin ÜNLÜSOY (10786) arkadaşımızın tecrübelerinden faydalanmak lazım 
Hemen tecrübelerimi sunuyorum

Kaan yazmış soft99 öneririm. Ama hangi soft99 ürününü ne amaçla kullanacağınıza siz karar verin. kendi aracımda fusso coat mirror shine dark clour kulanıyorum uygulaması çok basit 9 ay ömür vaat ediyor ve adı üstünde "mirror shine" ayna parlaklığı sunuyor.
Oğuzhan bey auto finesse ve chemical guys önermiş. Şahsi fikrim o kadar para vermektense biraz daha üzerine koyup seramik yapılması taraftarıyım.
Fusso oneririm ben de, adi ustunde coat islemi yapiyor ve arac uzerindeki pislikler daha kolay bertaraf oluyor. Yalniz Seckin'in dedigi gibi modelleri var. Benim kullandigim cok parlaklik vermiyor alternatiflerine gore ama kaliciligi iyi, ozellikle anlamsiz kimyasallar ile arac yikanmiyorsa. Bunun da koyu renk modeli var.
Oncesinde genel temizlik, gerekli ise kil, rotus vs uygulanabilir. Uygun havada ve tozsuz yerde yapmak lazim.
Fusso oneririm ben de, adi ustunde coat islemi yapiyor ve arac uzerindeki pislikler daha kolay bertaraf oluyor. Yalniz Seckin'in dedigi gibi modelleri var. Benim kullandigim cok parlaklik vermiyor alternatiflerine gore ama kaliciligi iyi, ozellikle anlamsiz kimyasallar ile arac yikanmiyorsa. Bunun da koyu renk modeli var.
Oncesinde genel temizlik, gerekli ise kil, rotus vs uygulanabilir. Uygun havada ve tozsuz yerde yapmak lazim.
Hakan senin araç koyu renkti sanırım ,benim arac gri ne kullanmalıyım.
Fusso coat koyu ve açık renk çeşitleri var
Açık renk kullanılabilir
Kaan nereden alıcaz netten .Bir de görerek alacağım bir yer var mı bildiğin.
Kaan nereden alıcaz netten .Bir de görerek alacağım bir yer var mı bildiğin.
Görerek alabileceğiniz bir yer yok bildiğim. Ben kimyasaladamlar.com'dan alıyorum.
Üyelik istiyor sanırım Seçkin.
Mesaj Birleştirildi: 17 Mar, 2016 11:34
Siteye üye oldum Seçkin özelden yazdım cevap yazar mısın?
Üyelik istiyor sanırım Seçkin.
Mesaj Birleştirildi: 17 Mar, 2016 11:34
Siteye üye oldum Seçkin özelden yazdım cevap yazar mısın?
Üye olmadan alışveriş yap butonu olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
Üye olmadan alışveriş yap butonu olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
Üye olmadan olmuyor sandım.Neyse artık.
Üye olmak bir sorun teşkil etmeyecektir.
Siteyle iletişime geçince sormak istediğiniz her şeye cevap veriyorlar. Ben sahibiyle bayaaaa muhabbet etmiştim
edemboyadan da temin edebilirsiniz.alışveriişimde hiç sorun yaşamadım.
Sakın ve sakın bölünmüş ürün almayın
Sakın ve sakın bölünmüş ürün almayın
Ne gibi sıkıntısı oluyor ?
Kaan cevaplamis zaten Mustafa. Aslinda bendeki de gri ama koyu tonlarda, seninkine acik renk uygun olacaktir. Icinde sungeri falan var.
Topluca alsak da indirim mi istesek?