0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kişiden kişiye, araçtan araca, pedal ve koltuk pozisyonuna hatta pedalın ve ayağın boyutuna göre değişebilecek bir konu bence ancak bugüne kadar topuğum yere basacak ve sadece bilek hareketi ile debriyaja basılabilecek bir araca binmedim.
Aslında topuğun yere değmesi konusu ayağı debriyajdan çekerken yani kavramayı sağlarken istenilen bir durum.Galiba kaçırmanın olmaması ve daha hassas olması için.Özellikle dik yokuşlarda kakış yaparken topuğun yerde olması daha stabil ve sorunsuz bir kalkış sağlıyor kanımca.Benim şu an için kullanım tarzım ise ilk olarak topuğum yerdeyken ayağımı dizden biraz çekip sonrasında bilekle kavramayı sağlamak şeklinde.Daha önce otomatik kullandığım için işin doğrusunu öğrenmeye çalışıyorum.Teşekkürler...
Ben de hem otomatik hemde manuel araç kullanıyorum, otomatik araçta sol ayağımla frene bastığımı fark edenler şaşırabiliyor, alışkanlık meselesi
Skoda Yeti 1.6 Dizel yeni kasa nasıl bir araçtır.2009 Corolla 1.4 D4D kullanıyorum. Yazları köyde aracın altı alçak olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Skoda yeti hakkında yorumlarınızı bekliyorum