0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vw binmek artık mercedese binmek gibi oldu bizde. Fiyat babında tabi. Yoksa donanım özürlü.
Kesinlikle öyle ama yani bu nedir ya comfortline passat 67.700 1.4 tsi 122 hp
Fiyatlardan anlaşılıyor ki; Türkiye'de otomobil bir yatırım aracıdır, lüks tüketim artık bambaşka bir şey! Adam Smith mezarında ters dönmüştür sanırım.
Son günlerdeki ekonomik çalkantı ve kur artışından kaynaklandı bu fazla artışlar. Bana göre oto yatırım aracı değil. Tam tersine durduğu yerde para yiyen bir canavar
Makara yapıyordum Aytaç Abi. Tabii ki yatırım aracı değil. Gülüyoruz işte ağlanacak halimize.
eskiden vw ile dalga geçerdik ama şimdilerde toyota yeni yatırım aracı gibi oldu. dövizden fazla artıyor çünkü fiyatları. 83 bin tl'ye corolla alacak insanlarla tanışmak isterim. opel'i de ayrıca tebrik ederim özellikle astra'daki direnişli fiyat politikaları çok ilginç. yakında auris'in 3'te 2 fiyatına astra alınabiliyor olacak. önceden üretip stokluyorlar mı ne yapıyorlar bilmiyorum fakat önemli olan netice. tüketiciye nasıl yansıdığı.
2014 Yılı Aralık Ayı itibariyle Toyota Corolla 1.33 Life Modeli Sahibi oldum. Aracımı henüz almadım da. Sanırım pazartesi günü teslim edecekler. Satış Temsilcileri 2015 de fiyatların artacağını 2015 girmeden biran önce aracı almamızın faydalı olacağını söylemişledi. Ama görüyorum ki fiyatlarda değişme yok. Böyle olacağını bilseydim 2015 Model alırdım.Üzülmedim desem yalan olur...