0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle geçmiş olsun, diskleriniz salgı yapmış olabilir, balatalarınız bitmek üzere olabilir, ısınma halinde kaliper pimleri yada pistonları sıkışıyor olabilir, kısacası vakit kaybetmeden kontrol ettirmenizde fayda var.
Cevap için çok teşekkürler ufuk bey en kısa zamanda kontrol ettiricem.Aslına bakarsanız müsait bir zamanda size mesaj atıcaktım ki siz cevap verdiniz. Aracımdaki bu sıkıntıdan dolayı muhtemelen balata yada disk bitti diye düşünüp 2006 corolla için disk ve balata için fiyat almayı düşünüyordum sizden (orjinali hangi marka ise) Sanırım en iyi fiyatı sizden alabiliriz.
Uzunca bir süredir bu kadar aktif bir durumdayım, konu denk geldi Öncelikle düzgün bir şekilde kontrol ettirmeden yedek parça siparişi vermeyin.Kontrol ettirdikten sonra durumu ve/veya gerekli parçaları bana özel mesaj ile iletin lütfen.Türkiyedeki en ucuz fiyatları veremeyeceğimden emin olabilirsiniz, ucuzlukta rekabet etmiyoruz, tek amacımız kaliteli ürünler ile aracınızı sorunsuz ve güven ile kullanabilmenizi sağlamak.
Ufuk bey aracımla oynamayı uğraşmayı özellikle elektronik olarak seven biriyim el becerim oldukça iyidir. Bu bağlamda hafta sonu ön sağ lastiği söküp daha sonra balatayı söküm kendim incelesem problemi bulabilir miyim acaba en azından balatanın bitip bitmediğini yada farklı bir durum mu var bununla ilgili hatta resim cekip size mesaj atabilirmiyim. Balata değişim videolarından bu konuya aşinayım aslında
Normalde olması gereken değerleri biliyorsanız, disk salgısını vs. ölçebilecekseniz neden olmasın ? Fotoğraf vs ile pek çözümlenemeyecek bir durum ancak yine de dilediğinizde özel mesaj ile gönderebilirsiniz tabi ki.