Gönderen Konu: kapıdaki kumanda düğmesi  (Okunma sayısı 1044 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
kapıdaki kumanda düğmesi
« : Şubat 14, 2016, 23:52:30 »
Herkese merhaba şöför tarafındaki cam kaldırma ve indirme hareketini sabitleyen düğme bozuldu yani basılı kalamıyor içini açtım basınca durmasını sağlayan mekanizma bozulmuş arabada çocuklarda oluyor yolculukta sıkıntı çekiyorum komple kumanda panelini değiştirmeden varmı çözümü veya  önerisi olan ....

Toyota Club Türkiye

kapıdaki kumanda düğmesi
« : Şubat 14, 2016, 23:52:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: kapıdaki kumanda düğmesi
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2016, 23:32:31 »
Cam kilit düğmesinden bahsediyorsunuz sanırım. Bir oto elektrikçisine gösterin basit bir lehimle çözebilir.
2013 Auris Premium Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Ynt: kapıdaki kumanda düğmesi
« Yanıtla #2 : Şubat 18, 2016, 21:26:26 »
Herkese merhaba şöför tarafındaki cam kaldırma ve indirme hareketini sabitleyen düğme bozuldu yani basılı kalamıyor içini açtım basınca durmasını sağlayan mekanizma bozulmuş arabada çocuklarda oluyor yolculukta sıkıntı çekiyorum komple kumanda panelini değiştirmeden varmı çözümü veya  önerisi olan ....
Benimkiside basılı kalmıyordu içini söktüm plastik bir kilit sistemi vardı  çelik yayın gezdiği o plastik yüzey aşındığı için yapıyor.Parmağanızla basılı tutunca duruyor bırakınca tutmuyor adi parça içi zaten tv kumandalı içi gibi yarı iletken kömür ve bakır yollar mevcut normal on off anahtar gibi değil.Beni çok ilgilendirmediği için bıraktım öyle.