Gönderen Konu: GARANTI EKSTRA SATIN ALDIM  (Okunma sayısı 1093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
GARANTI EKSTRA SATIN ALDIM
« : Ocak 14, 2009, 10:16:39 »

Merhaba  ,

2 gun once Auris aracima 2 yillik Garanti Ekstra satin aldim . Araci aldigim gunden beri gerek olup olmadigi konusunda epey dusundum ama sonunda garanti ekstra alabilecegim surenin son gununde satin aldim policeyi . Basima gelen buyuk masrafli arizalarin garanti suresi bitince olustugunu dusunerek ve araci satsam bile ona gore deger bicilecegini de hesap ederek iyi bir is yaptigimi dusunuyorum . Umarim ihtiyac duymam ama bu konularda biraz sanssiz birisiyim  :)

Garanti Ekstra hakkinda bilgi edinmek isteyenler olursa sorularini cevaplayabilirim ...

Saygilar... 

Toyota Club Türkiye

GARANTI EKSTRA SATIN ALDIM
« : Ocak 14, 2009, 10:16:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: GARANTI EKSTRA SATIN ALDIM
« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2009, 11:36:46 »
Hayırlı olsun Uğur Bey, kaça maloldu size?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: GARANTI EKSTRA SATIN ALDIM
« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2009, 11:48:16 »
Merhaba Hakki Bey  ,

Tesekkur ederim .

Garanti Ekstra satin alabilmek icin aracin km si veya yasina gore ucret odemeniz gerekiyor . Ilk fiyat grubu 0 araclarla birlikte 5000 km yi ya da 3 ay sinirini gecmeyen araclar icin , diger grup ise ilk gruba uymayan ancak 18 ayi ya da 30 000 km sinirini gecmeyen araclara gore .

Araciniza gore  ilk kritere uyan fiyatlari  : http://www.toyotasa.com.tr/turkey-local/garanti_extra.aspx  web sayfasindan gorebilirsiniz .

Araciniz ilk kritere uymuyorsa uzerine kucuk bir fark daha geliyor , benim aracim Auris , 2 yillik sure icin 290 dolar gozuken listedeki fiyat yerine ikinci kritere gore 324 dolar fiyat cikti . O gunku kurla 509 TL  odedim .

Israrla sormama ve de birseyler yapamazmisiniz dememe ragmen tek seferde ucreti aldilar .

Baska bayilerde taksitle yaparlar mi onu da bilen arkadaslar varsa onlardan ogrenelim  :)

Saygilar...