0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınızın modeli ne? Bazılarına montaj yapılmıyor. Benim araçta var sonradan takılma yerli üretim 100 lira elektrikçi ne alır bilmem. Forumda bununla ilgili konular mevcut.
Yasar Bey, taktirdiginiz urunun marka ve modelini paylasabilir misiniz?
Buyrun bu görseli Mertmod f3a modeli follow me home+far sensörü özelliği var. Çin malı olanlara bulaşmayın.[/quoteBenim aracimda far sensörü var. Advance donanim. Ben sadece "back to home" özelligi olsun istiyorum. Acaba bu kit benim aracima da olur mu?
Merhabalar. seviste orjinal alarma taktırın derim. çünkü kapıları açarken ve kapatırken farlar yanıyor tavsiye ederim.
Hocan orjinal alarm fiyatı ne kadar hangi marka ben de advance mmt dizel var yeni ne özellik ekleniyor? Çok teşekkür ederim
kumandadan kapıları açtığınızda ve kilitlediğinizde led farlar bir süre daha yanmaya devam ediyor
2008 peugeot 207 araç hareket edince sadece bagajı kilitliyordu. Ayarlarsan bütün kapıları kilitliyordu. Kapılar kilitliyken kumandanın kilitleme tuşuna basınca dörtlüler uzun bir süre yanardı, otoparkta bulmak kolay olsun diye. Toyota gibi araçta Donanım eksikliğini, detayların düşünülmemesini gerçekten anlayamıyorum.