0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracı yeni aldım bikaç konuda sizden yardım istiyorum danışma amaçlı. araçta bazı hasarlı yerler var, fotograflarını ekleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim.Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2016, 20:36:16 resimler yüklendi mi bilmiyorum ilk kez deniyorum, sağ arka kapıda darbe var çamurluka kadar sürtme olmuş, boya yok çekiçemişler galiba çok kötü duruyor sizce boyatayım mı? Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2016, 20:38:06iç döşemede yırtık var 3 tane. 2 tane küçük göçük var , döşeme çok pis. arka tamponu duvara sürttüm oje ile rötüş yapmalı mıyım
zafer bey merhaba:Aracınızın kaporta aksamına hiç bir şey yaptırmayın tampona rötüj yaparsınız,aracınızın içini familya yaptırdıktan sonra sökük ve yanık yerlerini mini onarımdan yaptırın.komple pasta cila yapın ve aracınızı keyifle kullanın.güzel bir pasta-cila yapılınca eziklerin çoğunu göremeyeceksiniz.iyi günlerde kullanmanız dileklerimle
Valla zafer bey önceki sahibi pek hassas titiz biri değilmiş.İnsallah aracin içini dışını kullandigi gibi aracida mekanik olarak zorlamamistir.52 binliraya almışsınız az değil az para da vermemişsiniz döşemeleri sizde temizleyebilirsiniz dosemecioglundan iyi bir kilif alip takin sonra sagdaki soldak eziklere ciziklere cok karismayin.Arka çamurluk boya olmadan duzelmez sol arka kapidaki de enine küçük oldugu icin zor cekilirsigarayla koltugun sirt kismini nasil yakmis ilginç geldi bana