Gönderen Konu: DÖŞEME ve KAPORTA hakkında fikirleriniz lütfen  (Okunma sayısı 1395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
DÖŞEME ve KAPORTA hakkında fikirleriniz lütfen
« : Şubat 02, 2016, 20:29:05 »
aracı yeni aldım bikaç konuda sizden yardım istiyorum danışma amaçlı. araçta bazı hasarlı yerler var, fotograflarını ekleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2016, 20:36:16
, sağ arka kapıda darbe var çamurluka kadar sürtme olmuş, boya yok çekiçlemişler galiba çok kötü duruyor sizce boyatayım mı? fotoda ışıktan dolayı kapıdaki dalga görünmüyor galiba.
iç döşemede yırtık var 2 tane.... kaportada 2 tane küçük göçük var, bazı yerlerde boya atmış (kaputta)  taştan falan galiba biri kapıda , iç döşeme çok pis. arka tamponu az bişey duvara sürttüm oje ile rötüş yapmalı mıyım
park sensörü de lazım bu arabaya.

ilk toyota'm :D

Toyota Club Türkiye

DÖŞEME ve KAPORTA hakkında fikirleriniz lütfen
« : Şubat 02, 2016, 20:29:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: yardım lütfen.
« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2016, 20:53:33 »
aracı yeni aldım bikaç konuda sizden yardım istiyorum danışma amaçlı. araçta bazı hasarlı yerler var, fotograflarını ekleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2016, 20:36:16
resimler yüklendi mi bilmiyorum ilk kez deniyorum, sağ arka kapıda darbe var çamurluka kadar sürtme olmuş, boya yok çekiçemişler galiba çok kötü duruyor sizce boyatayım mı?

Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2016, 20:38:06
iç döşemede yırtık var 3 tane. 2 tane küçük göçük var , döşeme çok pis. arka tamponu duvara sürttüm oje ile rötüş yapmalı mıyım
Resimler görünmüyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2016, 21:16:45 »
önerilerinizi bekliyorum kasko var . mini onarımdan göçük mü yaptırayım ,döşeme yanığını mı? döşeme temizliği mi yaptırayım,  yeni kılıf alıp üstünü mü kapatayım? arka kapının görünümü ayrıca mide bulandırıcı, ve bunlara rağmen bunu içi dışı tertemiz dosta gidecek araba diye aldım akrabadan. 2013 60 binde. çok mu takıntılıyım yoksa hrbiden kazık yemişim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2016, 21:20:30 »
resımlerı yukleyememıssınız galıba
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 02, 2016, 21:27:10 »
resimler tamam fikirlerinizi bekliyorum bir de yine burada bagajı açınca tamamen açılmasına yarayan aparat yapan bir arkadaş görmüştüm bende onu yapmak istiyorum bakalım nasıl olacak.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 02, 2016, 22:10:20

[/img]http://i68.tinypic.com/5n3x3s.jpg[/img]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • merhaba 1.4 d-4d sedan mm/t
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 239500
  • Model Yılı: '06
  • 254 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
Ynt: DÖŞEME ve KAPORTA hakkında fikirleriniz lütfen
« Yanıtla #5 : Şubat 02, 2016, 22:50:44 »
zafer bey merhaba:Aracınızın kaporta aksamına hiç bir şey yaptırmayın tampona rötüj yaparsınız,aracınızın içini familya yaptırdıktan sonra sökük ve yanık yerlerini mini  onarımdan  yaptırın.komple pasta cila yapın ve aracınızı keyifle kullanın.güzel bir pasta-cila yapılınca eziklerin çoğunu göremeyeceksiniz.iyi günlerde kullanmanız dileklerimle
1993te 87 Renault tx, 1994te 0 Renault Toros binek,1996da 91 skoda formen,1997de 90 renault manacer,(2001-2013 arası maalesef arabasız)nihayet 2013 nisan  Toyota Corolla 2006 1.4 d-4d mmt  182.000 km.
İstemek yetmez
Öyle bakarsın işte 28

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 03, 2016, 00:45:34 »
sag arka camurluk mecbur boyanirda diger gocukler boyasiz duzelir eski haline cevirirler  koltuklar temizlenip mini onarimdan halledilir
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 03, 2016, 01:30:30 »
Valla zafer bey önceki sahibi pek hassas titiz biri değilmiş.İnsallah aracin içini dışını kullandigi gibi aracida mekanik olarak zorlamamistir.52 binliraya almışsınız az değil az para da vermemişsiniz döşemeleri sizde temizleyebilirsiniz dosemecioglundan iyi bir kilif alip takin sonra sagdaki soldak eziklere ciziklere cok karismayin.Arka çamurluk boya olmadan duzelmez
sol arka kapidaki de enine küçük oldugu icin zor cekilir
sigarayla koltugun sirt kismini nasil yakmis ilginç geldi bana
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 03, 2016, 21:00:37 »
zafer bey merhaba:Aracınızın kaporta aksamına hiç bir şey yaptırmayın tampona rötüj yaparsınız,aracınızın içini familya yaptırdıktan sonra sökük ve yanık yerlerini mini  onarımdan  yaptırın.komple pasta cila yapın ve aracınızı keyifle kullanın.güzel bir pasta-cila yapılınca eziklerin çoğunu göremeyeceksiniz.iyi günlerde kullanmanız dileklerimle
cevap için teşekkür ederim, rötüş için oje mi tercih etmeli acaba yoksa satılan rötüş setinden falan mı yapmalı. yazın da en iyisi güzel bir pasta cila inşallah.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 03, 2016, 21:05:26
Valla zafer bey önceki sahibi pek hassas titiz biri değilmiş.İnsallah aracin içini dışını kullandigi gibi aracida mekanik olarak zorlamamistir.52 binliraya almışsınız az değil az para da vermemişsiniz döşemeleri sizde temizleyebilirsiniz dosemecioglundan iyi bir kilif alip takin sonra sagdaki soldak eziklere ciziklere cok karismayin.Arka çamurluk boya olmadan duzelmez
sol arka kapidaki de enine küçük oldugu icin zor cekilir
sigarayla koltugun sirt kismini nasil yakmis ilginç geldi bana
tuncay bey dediğiniz gibi çok hor kullanmış, beyaz eşya klima işi yapan birinde imiş montaja giderken çalışanlara vermiş, sigara uçmuş falan galiba. şehir içi kullanılmış baya bi yıpratılmış, garanitisinden kapı fitillerini bagaj fitilini vites topuzunu falan değiştirdim daha.  inşallah başka şeyleri çıkmaz

Mesaj Birleştirildi: Şubat 03, 2016, 21:07:48
naci bey aracınız 1 4 mü? fiyatı ne ? o seriyi merak ediyorum da ondan soruyorum nasıl? otomatik mi?