Gönderen Konu: COROLLA AE101 4A-FE ÖN MOTOR ASKISI  (Okunma sayısı 1546 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • flying white legend
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 200000
  • Model Yılı: '98
  • 9 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
COROLLA AE101 4A-FE ÖN MOTOR ASKISI
« : Şubat 01, 2016, 18:11:05 »
Arkadaşlar ön motor askı takozu patlak baktık yan sanayi diğer askı takozları orijinal ve ilk takozlar sapasağlam  sorum orijinal 400 dediler ama servise henüz sormadım yan sanayi demek ki uzun gitmiyor orijinal takmak istiyorum araç içinde rahatsız edici aşağı yukarı salınım oluyordu bu takozdanmış motor sallanıp duruyormuş.
flying white legend

Toyota Club Türkiye

COROLLA AE101 4A-FE ÖN MOTOR ASKISI
« : Şubat 01, 2016, 18:11:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BaşTezgahtar
  • Kilometre: 157000
  • Model Yılı: '97
  • 44 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Ynt: COROLLA AE101 4A-FE ÖN MOTOR ASKISI
« Yanıtla #1 : Şubat 01, 2016, 19:08:22 »
Ben yan sanayi taktım arabada gevşemeyen ses gelmeyen yer kalmadı 1300 lira verdim antalya bakırcılardan 4 adet orjinal takozları aldım sesler kesildi aman diyeyim yan sanayi takma
Toyata Corolla 1.6GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • flying white legend
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2016, 19:09:56 »
Teşekkürler zaten bu araçlar yan sanayi parçayı hiç sevmiyor ancak benim diğer takozlar sağlam sadece biri patlamış tek takozda patlaması ilginç ama bakan abi yan sanayi dedi patlamış olana.
flying white legend

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1998
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 153000
  • 27 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2016, 08:38:44 »
ayni sorun benim arabada da meydana geldi ve hala devam etmekte.orjinal takoz 350 tl serviste kismet olursa siparis verip alacam.benim arastirdigim kadariyla yan sanayi takoz tavsiye edilmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 02, 2016, 08:53:13 »
silkeleme sadece takozdan yapmayabilir,

Aks boşluğu olabilir, şanzıman boşluğu veya difransiyel boşluğuda olabilir.

Nazım adlı üyemiz aks ve motor takozlarını değiştirdi boşluk devam ediyor, şimdi difransiyeline baktıracaktı.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • flying white legend
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 02, 2016, 18:30:48 »
Servise her ay uğruyorum tanış olduk artık :) genelde çoğu parça fabrikada var diyorlar fabrika neresi bilmiyorum ama 1 günde geliyor geçen dedim kardeşim madem bu parçalar var araçların yaşı malum şunları makul fiyatlarda verseniz de millet aracına orijinal parça taksa ne diye bunca parçayı bekletiyorsunuz dedim güldüler. Şimdi benim aracın dıştan bakınca sol iç aks tan yağ kaçağı var. Ya arkadaşlar en büyük sorun güvenilir usta yok ya biz bu araçları seviyoruz aracı seven usta yok hepsi aynı yav usta bulamadım, amortisörleri filan kendim değiştiriyorum ancak ön akşamlar için lift lazım onları yapamam usta bileniniz yokmu şimdiye kadar gittiklerimin hiçbirini beğenmedim hatta burda çok tavsiye edilen bir ustayı aradım kartal sanayide adam bana parçayı dışardan getiriyosan yapmıyoruz dedi niye dedim öyle dedi sen böyle dersen ben sana nasıl güvenicem dedim  demekki siz a parça deyip b parça takıysunuz dedim kızdım kapadım telefonu. Kimsede vicdan kalmamış yav
flying white legend