0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Garanti bitene kadar el mahkum abi yapacak bişey yok.Bu arada fabia dan memnun musunuz?Enişteme de aldik 1.0 ambition paketli.Şu an sinifindaki en yeni ve fiyatiyla mantikli bi araç.[emoji4]
Bende Astra Almadan önce Fabia 3 1.2tsı dsg şanzıman test sürüşüne çıkmıştım. Gerçekten güzel araba. Bu aradaa fiyat bana normal geldi. Aynı parayı Toyotalar her 10.000 de veriyor.
Toyota dan uygun.Toyota 30 bine kadar 3 defa bakima girerken siz 2 sefer yaptiracaksiniz.Ayrica bazi bayilerin 10 bin dolmasa bile 6 ayda gelin denmiyordur siz
Durum biraz değişik araç ne kadar yeniyse kasası değişmediyse bakım maliyeti yüksek oluyor. Eşdeğeri dediğiniz ibiza polo yaris tede bakım fiyatları aynı emin olun sıfır fiestanında bakım fiyatı hemen hemen aynıdır. Yaris te belki ucuz görünüyor ama hava filitresi değişmiyorlar çoğu vakit ondan dolayı ucuz görünüyor.
.... Eşdeğeri dediğiniz ibiza polo yaris tede bakım fiyatları aynı....
Ibiza 1.2TSI DSG aracımı cumartesi götüreceğim 1. yıl bakımına. Henüz 5500km' de. Standart bakı fiyatı olarak 465TL dediler. Tabii ekstralar çıkmazsa.
Fabia III 30 bin bakımı için 810 tl fiyat aldım. Uygun mudur? Yapılacaklar:- 4lt. 5w30 motor yağı- Hava filtresi- Polen filtresi- Yağ filtresi- Buji takımıMesaj Birleştirildi: Ekim 28, 2016, 09:14:46Bu arada superb'in 30.000 bakım maliyetini merak eder oldum.
Bana yuksek geldi. Baska bayilerden de bence fiyat alin. Gerci bujiler degisecekmis. Kac para merak ettim. Ilava kalem kalem her birinin fiyati ni almanizda fayda var. Belki yagi disardan gotururseniz maliyet dusebilir.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 bin de buji değişimi ilginç geldi, sebep nedir acaba? Gerçi bozulmadan değiştirilmesi daha sağlıklı.
Hiç bir olumsuz sonuç doğurmaz bence. Vag grubu deli gibi sıfır araç satıyor. Araç garanti kapsamında olduğu surece seve seve insanlar gidecek o paraları bayılacaklar. Dolayısıyla bu döngü böyle devam edecek.