0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hava akim sensoru olmasin? Benim 2001 1.6 vvti ayda ayni sorun vardi. Ustanin nokta tespitiyle problem °/° 100 cozuldu. Otomatik sanzuman yaginin mutlaka etkisi vardir. Fakat 2006 1.6 otimatik corollanin 160 binde ilk yagini degistirmeme ragmen oyle bariz etki edecek serilik bi durum olusmadi. Arti belli bir meyilden sonra geri kacirmasi normaldir. Ama sanzuman yaginin kesinlikle 150 bini gormesi cok buyuk bir hata. Suan ki arac bende daha once olmus olsaydi kesinlikle 70-80 bini gecirmezdim. Cunku cikan yag fare ölüsü gibi kokan bir camurlu suya donmustu. Vites gecisleri cok guzel oldu fakat serilik cok hafif degisti. Geri kacirma da hic degismedi diyebilirim
Hill holder yoksa dik yokuşlarda geri kaçırma yapar, normal.
Max 45 bin km periyodlarında şanzıman yağı değişmeli. Daha erken olursa daha iyi.
Arkadaşlar merhaba e120 otomatik aracım genelde yokuşlar geri kaçırıyor bunun sebebi ne olabilir aracın vites geçişlerinde bir sorun yok ama aracımda geç hızlanma var sanki arabayı biri yada birşey tutuyormuş hissi veriyor bazende araba sanki roket altımdan kaçakcakmışcansına seri bir vaziyet alıyor bunların sebebi ve sebepleri ne olabilir Not: Maf Sernsörü TemizlenmiştirMustafa bey sorun cozuldumu acaba
henüz şanzıman yağını değiştirmedim ancak 4000 km önce maf sensörü temizlenmişti ve serilik vardı ama şimdi yok bazen çok seri oluyor bazende arkada yük taşıyormuşum hissi veriyor ve 45-50 km arasında ugultu yapıyor ama nereden geldiğini tam çözemedim lastiklerdenmi şanzıman danmı