şu an 2012 comfort tam otomatik corolla kullanıyorum.önceki aracımda 2005 sol tam otomatikti.4 ileri olduğu doğru .ben çok memnunum sakin kullanım ve bana göre ekonomik.60.000km de yağını değiştir başka bakımı yok.devam sorunsuz.aile için ideal.mmt ve dsg edc benim tercihim değil çünkü kardeşim çok sorun yaşadı.yaptırdı 2000km sonra yine arıza çıkardı .forumlarda kalibrasyondur vs.vs. bir sürü olaydan bahsediyorlar.valla benim olduğum yer mahrimiyet yeri hiç uğraşamam öyle şeylerle .önceki aracımla dahil 4 yıldır tam otomatik corolla kullanıyorum .uzun yolda ekonomisine hayret edersiniz.bazen istanbula gitmek zorunda kalıyorum.en sıkışık trafikte bile 100km de8.0 litreyi hiç geçmedim.lpg ekonomisinden bahsetmiyorum bile.sakin kullanım için idealdir.spor kullanım için ekonomik değildir.4 yılda tek sorunum fren lambası kısa devre yapıp sigortası attığı için vites kolu P konumundan çıkmamıştı.bende fren pedalının müşürünü söktüm.vites kolunu D pozisyonuna alıp sanayide fren ampülünü değiştirdim .fren pedalın daki müşürü tekrar taktım .sonra devam.sıkıntı yok yani .Babana katılıyorum otomatikse tam otomatik alın ama km önemli 300 000 400 000kmde olursa bazı sıkıntılar olabilir.ama yinede önemli olmaz yaptırılabilir
Yok 38000 kmde cillop gibi corolla idi babamın baktığı. Tek içime sinmeyen yanı comfort paket oluşuydu. 45–50 bin lira verip çelik jant, dijital klima, daha fazla hava yastığı gibi donanımlardan mahrum kalmak can sıkabilirdi biraz

Bende 2003 otomatik corolla var, bunun 2012 modelini almasını isterdim babamın ama galeri ile tam anlaşamayınca, o arada başka yerde denk gelen 2011 primeline 1.6 otomatik vites jetta için pazarlık yapmaya başladı, onu da bugün almış.
Corolla aldıramadık peder beye

Jetta sanırım sizin sorunlu dediğiniz şanzımana sahip. O da henüz 38000 kmde, inşallah bir sıkıntı çıkarmaz.