Gönderen Konu: 2011 Corolla Yay-bodykit-angel far önerisi.  (Okunma sayısı 8693 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 151000
  • Model Yılı: '11
  • 30 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
2011 Corolla Yay-bodykit-angel far önerisi.
« : Aralık 20, 2015, 22:58:26 »
Arkadaşlar arabama yay taktırmak istiyorum. Modifiye etmek aslında niyetim. Aracımın modeli comfort extra. Bide angel far ve body kit düşünüyorum. Aracı bozmadan tatlı bi modifiye için ne önerirsiniz?

Yay için 3.5 cm eicbah yay düşünüyorum ama mevcut yaylarda bile bazen altını sürtüyo aracım. bazen dolu 4 kişi gidiyoruz. ne önerirsiniz?

Toyota Club Türkiye

2011 Corolla Yay-bodykit-angel far önerisi.
« : Aralık 20, 2015, 22:58:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Corolla Yay-bodykit-angel far önerisi.
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2015, 23:18:25 »
Angel farlar çok iyi aydınlatmıyor diye duymuştum. Bi ara bende niyetlendim. Olanlar söylemiştim. E15 kasanın farlar çekik ve çok güzel. Orjinali bozmayın. Yaylar konusunda uygulama yapanların yorumları gelecektir.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 20, 2015, 23:24:04 »
Angel farlar çok iyi aydınlatmıyor diye duymuştum. Bi ara bende niyetlendim. Olanlar söylemiştim. E15 kasanın farlar çekik ve çok güzel. Orjinali bozmayın. Yaylar konusunda uygulama yapanların yorumları gelecektir.

Bi elektrik ustasından daha duymuştum. Yoksa alibaba dan far siparişi vericektim 350 dolara.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2015, 23:41:29 »
İçindeki mercekler çok iyi değil diyorlar. O yüzden daha iyi aydınlatmıyor. Görsellik katıyorlar. Ama  öyle aman aman bir hava katmıyor o kasaya. Yurtdışı alışverişlerinde 100 dolara kadar  izin veriliyor. Sonrası gümrüğe giriyor. Değmez diyorum far olayına.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2015, 00:46:04 »
herşey bütçe ile alakalı.

Bu araba güzel bir bütçe ayrılır ise çok güzel şeyler çıkar ortaya.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 21, 2015, 01:07:41 »
ben olsam bi-xenon mercek taktırırdım, mercek takılırken far karartma yapılırdı. 350 dolara alacağınız ürünün kalitesi tartışılır malesef

3.5 luk yay çok güzel duruyor 5 basık oluyor. böyle düşünün :)

body kit yapıp satan yerler var ama yakın şehirlerde yapan yerler varsa sipariş üzerine almayın. çünkü bazen görüntü kötü oluyor

ben olsam jantları 17 yada 18 e çıkartır 3.5 yay alırdım
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Aralık 21, 2015, 01:10:08 »
direk coil takılacak orjinal ama. el yapımı değil. 18 jant olacak.jant japon jantı olacak tabikide. şahsen far için 700tl yi gözden çıkarılması lazım. aydınlatmasını yaşamak lazım sonrasında. bölgeniz basık araba kullanmaya müsait mi ona bakmak lazım kapıda yatırmak için yapmayın bence.şahsen yapılacak işlemler 300tl yi buluyor çok net haberiniz olsun.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 21, 2015, 08:23:57 »
herşey bütçe ile alakalı.

Bu araba güzel bir bütçe ayrılır ise çok güzel şeyler çıkar ortaya.

üstad biraz bütçe ayırdım yoksa biliyorum bu istediklerimi uygun fiyatlara yaptıramam :)  Jantı zaten değiştireli 6-7 ay oldu. Stok jant vardı üstünde. Bi-xenon mercekli far nerde bulabilirim? Burda forumda angel far yapan bi usta buldum. O yapabilir. Adı OKTAY TOKER. Duymuşsunuzdur büyük ihtimal. Baya aradım. Hazır far alma diyolar. Oktay ustaya yaptırıcam nasip olursa.  jantı bu şekilde bırakıp 3.5 cm yay taktırmayı düşünüyorum. Body-kit herhalde en son yaptırıcam. Tabi body-kit parçası bulamadım daha.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 21, 2015, 12:42:05 »
Farlara Oktay abi mercek yaparsa birde siyah renk far filmi cekersiniz miss gibi olur. çin sitelerinde satılan farların mercekleri çok dandik iş yapmıyor. Angel eyes far modellerinin hiç tavsiye etmem bence modası geçti artık her arabada aynı şey.
Yay olarak 3.5 iyidir kalabalık Biniyorsanız fazla basmak hem size hemde arabaya eziyet olur.
Body kit ise Corolla  Sport yazili olanlar var çok şık duruyor bagaj ustu spoyleri de aynı şekilde tavsiye ederim. Serviste  fiyatı nedir bilmiyorum genelde uçuk rakam istiyorlar ama muadili araştırirsaniz illaki bulursunuz daha uygun fiyata. Body kit ve bagaj ustu spoyleri görmeden almayın.  Bazen resimdeki başka gelen ürün başka oluyor.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 21, 2015, 14:37:15 »
Farlara Oktay abi mercek yaparsa birde siyah renk far filmi cekersiniz miss gibi olur. çin sitelerinde satılan farların mercekleri çok dandik iş yapmıyor. Angel eyes far modellerinin hiç tavsiye etmem bence modası geçti artık her arabada aynı şey.
Yay olarak 3.5 iyidir kalabalık Biniyorsanız fazla basmak hem size hemde arabaya eziyet olur.
Body kit ise Corolla  Sport yazili olanlar var çok şık duruyor bagaj ustu spoyleri de aynı şekilde tavsiye ederim. Serviste  fiyatı nedir bilmiyorum genelde uçuk rakam istiyorlar ama muadili araştırirsaniz illaki bulursunuz daha uygun fiyata. Body kit ve bagaj ustu spoyleri görmeden almayın.  Bazen resimdeki başka gelen ürün başka oluyor.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Oktay ustayla kısa bir süre içerisinde anlaşacağımızı ve farların startını vereceğimi umuyorum. spoiler buldum. sadece eteklere ve tamponlara body kit arıyorum ve inan hiç yakışan birtane bulamadım ne yazıkki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 21, 2015, 16:51:40 »
Merhaba,

Arabaniz cok temiz masallah , su anda kendi arabmda kullandigim koninin sertlik ayarli amortisoru ve 3.5 cmlik yayi mevcut  ayrica alutech kule gergisi de var ve gayet memnunum, imkaniniz varsa coilover alabilirsiniz ksport falan yoksa bi amortisor ve 3.5lik yay isi cozer.

Farlar ve stoplar icinse orjinalden vazgecmeyin ben bmw 5 serisi mercekli bixenon far yaptirdim pisman oldum baya sadece goruntusu var o kadar.

Ayrica camlardaki ekleri ve lastiklerin arakasindaki camurluklari da cikartmani oneririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Aralık 21, 2015, 17:24:50 »
Merhaba,

Arabaniz cok temiz masallah , su anda kendi arabmda kullandigim koninin sertlik ayarli amortisoru ve 3.5 cmlik yayi mevcut  ayrica alutech kule gergisi de var ve gayet memnunum, imkaniniz varsa coilover alabilirsiniz ksport falan yoksa bi amortisor ve 3.5lik yay isi cozer.

Farlar ve stoplar icinse orjinalden vazgecmeyin ben bmw 5 serisi mercekli bixenon far yaptirdim pisman oldum baya sadece goruntusu var o kadar.

Ayrica camlardaki ekleri ve lastiklerin arakasindaki camurluklari da cikartmani oneririm.

Yayı taktırdıktan sonra kule gergisi alabilirim. Kule gergisi kesin olmalımı sizce? Bide oktay ustanın yaptığı farlar var çok güzel. O projeleri inceledinizmi acaba? Çünkü gayet güzel uygulamalar yapılmış farklı araçlara. Camlardaki ekler aracı aldığımda vardı. Hiç çıkartmayı düşünmemiştim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 21, 2015, 17:45:45 »
Kule gergisinin aslinda bizim gibi duz direklere sahip olan araclar icin fazla bir katkisi yok aslinda genelde bmw s2000 lerda falan ise yariyor olmasa da olur . Oktay ustanin farlarini gormedim ama ben far ve stoplarda orjinalden yanayim. Araciniz benzinliyse pipercrosun filtre kitini de dusunebilirsiniz super ses cikiyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 21, 2015, 17:45:59 »
Farlar için İlker Kemal Bikeç i öneririm bende :)

Hella İntemo bi-xenon mercek, gen4 yada 5 balast d1s-d2s ampul. ama bu işlemler yapılırken far karartma yapılırsa güzel olur. far filmi değil. E15 Corollaya forumda bi abimiz mercek taktırmıştı. işlem mükemmeldi
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Aralık 21, 2015, 21:50:29 »
Kule gergisinin aslinda bizim gibi duz direklere sahip olan araclar icin fazla bir katkisi yok aslinda genelde bmw s2000 lerda falan ise yariyor olmasa da olur . Oktay ustanin farlarini gormedim ama ben far ve stoplarda orjinalden yanayim. Araciniz benzinliyse pipercrosun filtre kitini de dusunebilirsiniz super ses cikiyor .
Hmm o zaman kule gergisine şuan için gerek yoktur. Aracım 1.4 dizel yoksa performans ile ilgili birşeylerde düşünebilirdim :)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 21, 2015, 22:08:04
Farlar için İlker Kemal Bikeç i öneririm bende :)

Hella İntemo bi-xenon mercek, gen4 yada 5 balast d1s-d2s ampul. ama bu işlemler yapılırken far karartma yapılırsa güzel olur. far filmi değil. E15 Corollaya forumda bi abimiz mercek taktırmıştı. işlem mükemmeldi

İlker beyinde projelerini araştırayım bi. Yalnız oktay ustanın projelerini beğendim. baya emek sarfetmiş ve güzel ürünler çıkartıyo ortaya. Birde dediğiniz gibi far karartma yaptırmak istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Aralık 21, 2015, 23:02:51 »
Kule gergisi ise yaramıyor diye birşey yok aslında. Paylaşmış oldugum resimde ne kadar rampa çıkıyormuş gibi gorunsemde ciddi basık arabalarda kulelerin esnememesi ve sorun yaşanmaması icin kullanılıyor genelde.

Illa birseyler yapilacak ise cok karartmadan hafif bir karartma ve oktay beyden yardım alinmasi mantıklı. Yaşadığınız yer hakkında bilgim yok Ancak body kit malzemelerini fiber olarak kaliteli olacak sekilde ankaradan ozel yaptırıp kargo edebilirsiniz ve sandiginizdan ucuza gelir. Ama gercekten iyi yapanlardan almak kaydi ile. Sahsi dusuncem 3.5 luk yay body kiti biraz havada bırakır bence o yuzden sordum basık arac kullanıma elverislimi diye. Xrs body kit araştırın derim bu kasalar icin yurt dışı araçlarına bir bakın
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Aralık 22, 2015, 08:59:37 »
Kule gergisi ise yaramıyor diye birşey yok aslında. Paylaşmış oldugum resimde ne kadar rampa çıkıyormuş gibi gorunsemde ciddi basık arabalarda kulelerin esnememesi ve sorun yaşanmaması icin kullanılıyor genelde.

Illa birseyler yapilacak ise cok karartmadan hafif bir karartma ve oktay beyden yardım alinmasi mantıklı. Yaşadığınız yer hakkında bilgim yok Ancak body kit malzemelerini fiber olarak kaliteli olacak sekilde ankaradan ozel yaptırıp kargo edebilirsiniz ve sandiginizdan ucuza gelir. Ama gercekten iyi yapanlardan almak kaydi ile. Sahsi dusuncem 3.5 luk yay body kiti biraz havada bırakır bence o yuzden sordum basık arac kullanıma elverislimi diye. Xrs body kit araştırın derim bu kasalar icin yurt dışı araçlarına bir bakın

Malatyada yaşıyorum sağolsun yollaramız badal ve setlerle dolu. O yüzden çok basık olmasını istemedim. 3.5 cm yayın takıldıktan sonra da düşme ihtimali varmış. azda olsa yani. Body kit internette araştırayım ankarada kim yapar diye. Bilmiyorum açıkçası. Şuan için far yaptırıp yay taktırmak istiyorum. Kule gergisi takmalımıyım sizce?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Aralık 22, 2015, 21:12:39 »
Suan facede 3.5luk satılık var eicbach 1 adet.
3.5luk yay azimsanacak bir düşüş değil ancak zevk meselesi beni kesmedi bir süre sonra yollarimda musait bastım iyice. Fifty tuning ile gorusebilirsin body kit icin. Kule gergisine ihtiyac yok sende. Benim arabanin onu 8cm basık oyuzden
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 30 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Aralık 22, 2015, 22:43:15 »
Suan facede 3.5luk satılık var eicbach 1 adet.
3.5luk yay azimsanacak bir düşüş değil ancak zevk meselesi beni kesmedi bir süre sonra yollarimda musait bastım iyice. Fifty tuning ile gorusebilirsin body kit icin. Kule gergisine ihtiyac yok sende. Benim arabanin onu 8cm basık oyuzden

Dostum önerilerin için teşekkür ederim.  Özelden de yazarsan bi kaç fikir daha danışmak isterim sana. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Aralık 22, 2015, 22:48:41 »
özelden istediğin zaman yazabilirsin. Elimden geldikçe yardımcı olurum her zaman.

Ancak bence amerikan park ve sisleri de listeye ekle derim.
2002 corolla sol vvt-i