0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Angel farlar çok iyi aydınlatmıyor diye duymuştum. Bi ara bende niyetlendim. Olanlar söylemiştim. E15 kasanın farlar çekik ve çok güzel. Orjinali bozmayın. Yaylar konusunda uygulama yapanların yorumları gelecektir.
herşey bütçe ile alakalı.Bu araba güzel bir bütçe ayrılır ise çok güzel şeyler çıkar ortaya.
Farlara Oktay abi mercek yaparsa birde siyah renk far filmi cekersiniz miss gibi olur. çin sitelerinde satılan farların mercekleri çok dandik iş yapmıyor. Angel eyes far modellerinin hiç tavsiye etmem bence modası geçti artık her arabada aynı şey. Yay olarak 3.5 iyidir kalabalık Biniyorsanız fazla basmak hem size hemde arabaya eziyet olur.Body kit ise Corolla Sport yazili olanlar var çok şık duruyor bagaj ustu spoyleri de aynı şekilde tavsiye ederim. Serviste fiyatı nedir bilmiyorum genelde uçuk rakam istiyorlar ama muadili araştırirsaniz illaki bulursunuz daha uygun fiyata. Body kit ve bagaj ustu spoyleri görmeden almayın. Bazen resimdeki başka gelen ürün başka oluyor.
Merhaba,Arabaniz cok temiz masallah , su anda kendi arabmda kullandigim koninin sertlik ayarli amortisoru ve 3.5 cmlik yayi mevcut ayrica alutech kule gergisi de var ve gayet memnunum, imkaniniz varsa coilover alabilirsiniz ksport falan yoksa bi amortisor ve 3.5lik yay isi cozer. Farlar ve stoplar icinse orjinalden vazgecmeyin ben bmw 5 serisi mercekli bixenon far yaptirdim pisman oldum baya sadece goruntusu var o kadar. Ayrica camlardaki ekleri ve lastiklerin arakasindaki camurluklari da cikartmani oneririm.
Kule gergisinin aslinda bizim gibi duz direklere sahip olan araclar icin fazla bir katkisi yok aslinda genelde bmw s2000 lerda falan ise yariyor olmasa da olur . Oktay ustanin farlarini gormedim ama ben far ve stoplarda orjinalden yanayim. Araciniz benzinliyse pipercrosun filtre kitini de dusunebilirsiniz super ses cikiyor .
Farlar için İlker Kemal Bikeç i öneririm bende Hella İntemo bi-xenon mercek, gen4 yada 5 balast d1s-d2s ampul. ama bu işlemler yapılırken far karartma yapılırsa güzel olur. far filmi değil. E15 Corollaya forumda bi abimiz mercek taktırmıştı. işlem mükemmeldi
Kule gergisi ise yaramıyor diye birşey yok aslında. Paylaşmış oldugum resimde ne kadar rampa çıkıyormuş gibi gorunsemde ciddi basık arabalarda kulelerin esnememesi ve sorun yaşanmaması icin kullanılıyor genelde.Illa birseyler yapilacak ise cok karartmadan hafif bir karartma ve oktay beyden yardım alinmasi mantıklı. Yaşadığınız yer hakkında bilgim yok Ancak body kit malzemelerini fiber olarak kaliteli olacak sekilde ankaradan ozel yaptırıp kargo edebilirsiniz ve sandiginizdan ucuza gelir. Ama gercekten iyi yapanlardan almak kaydi ile. Sahsi dusuncem 3.5 luk yay body kiti biraz havada bırakır bence o yuzden sordum basık arac kullanıma elverislimi diye. Xrs body kit araştırın derim bu kasalar icin yurt dışı araçlarına bir bakın
Suan facede 3.5luk satılık var eicbach 1 adet.3.5luk yay azimsanacak bir düşüş değil ancak zevk meselesi beni kesmedi bir süre sonra yollarimda musait bastım iyice. Fifty tuning ile gorusebilirsin body kit icin. Kule gergisine ihtiyac yok sende. Benim arabanin onu 8cm basık oyuzden