0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim torque, ELM ye baglanıyor, ama ECU ya baglanamıyor.Tüm protokolleri kontrol ettim.Ana ekranda araba figürü sürekli yanıp sönüyor, ELM yi OBD dem çıkartınca bluetooth kesildiginden araba figürüde sönüyor.Ama ECU baglantısı gelmiyor. Torque nin fabrika ayarlarına dön gibi bir seçenegini bulan var mı?
Uygulamalardan torque seçip verileri sıfırla yapabilirsiniz
Bende v 2.1 elm var çakma çıktı şimdi v 1.5 gelsin diye bekliyorum. Nasipse gelirse size şov yapacağım. Avensiscilere özellikle sürprizim olacak. Gerçi Talat bu süprizden muaf o zaten kullanıyor. Şanslı adam orjinal 1.5 elm almış
İlahi Talat, tahmin ettiğin şey ama şimdi uyumsuz elm diyecek falan sonra millet elindekini atacak kahrolacak, herkes sen gibi şanslı değil ki. Bak bende bile çalışmadı namussuz ama siparişi verdim nasipse önümüzdeki haftalarda gelir benim elm. İnşallah çalışır. Çalışmazsa kıskançlıktan paylaşmam tr de tek olmak istiyorum
şu an o konuda tr de tekim senin elm gelince tr de 197. olabilirim. Naçizane önerim yeni konu açarsan o bölümde tartışılabilir çünkü çok elzem ve bir o kadar da işlevsel bir şey olacak.[/b]
Şu proğram linkini verinde bide biz deneyelim.merak içinde bırakıyorsunuz insanı.:@ C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi