Gönderen Konu: Yeni kasa toyota eleştirileri  (Okunma sayısı 1554 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 39 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Yeni kasa toyota eleştirileri
« : Kasım 27, 2015, 23:19:56 »
2013 Sonrası değişen yeni kasa ve donanım farklılıkları ile ilgili düşünceleriniz?

Toyota Club Türkiye

Yeni kasa toyota eleştirileri
« : Kasım 27, 2015, 23:19:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni kasa toyota eleştirileri
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2015, 23:21:53 »
Bence disi seni yakar içi alicisini.
Kullanilan malzeme kalitesi vana göre ic trimde çok kötü.hele o teypin etrafindaki malzeme köpük gibi ilginç birşey
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2015, 23:28:53 »
Dokunmatiğin üzerinde ki şeffaf kagıtı diyorsunuz sanırım :) Yakışmadı toyotaya gerçekten daha v.s falan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 251 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2015, 23:32:53 »
corollaları bilmemde aurise binmiştim 58milyar vermiş sahibi 1.33 motordu 2cam otomatikti onu geçtim sadece tek cam autoydu böyle bi rezalet varmı 58.000 lira para azmı önde oturuyodum bi kere bastım tamamen insin diye azcık indi sonra sürücü kapısına baktım sadece onda auto yazıyo donup kaldım dijital kliması vardı teyp'inin görüntüsü güzeldi ama işlevsel değildi kullanımı zordu beğenmedim rahattı ama yinede donanım fakirliği bu kadar olmaz bizim e12'de bile 2camda auto be ışıklandırma koymazlar tamamda bu nedir
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2015, 23:41:53 »
Burak bey kaç modeldi ve 1.3 zaten en alt paket yani her markada çoğu şeyin olmadığı pakettir...Auris inanın efsaneydi 2013 e kadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 251 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 28, 2015, 00:01:00 »
@Orçun Pekcan (23165) 2015 model 1haftalık arabaydı gelin arabasıydı dışı çok güzel ama içi ve donanımı için aynı şeyi söyleyemiyceğim sahibiyle ufak sohbet ettim 58.000 tl verdiğini söyledi ekstra ları varmış ama ben dijital klima dışında ekstra falan görmedim oda ekstramı bilmiyorum 1.33 corollalarda manuel klima olduğu için auristede öyledir belki diye düşündüm neyse bi tane bonus resim gelsin e12 ve yeni auris :)
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 28, 2015, 07:13:50 »
Bu konu çoooook uzar gider  :D
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 42000
  • 40 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 28, 2015, 08:30:25 »
Benim aracım 2015 Corolla 1.33 life modeli.. Verdiğim paraya göre gayet güzel bi araç.. Sis farının çelik jantın olmaması alt donanım olduğundan problem değil sonradan hepsini yaptırdım. Ama direksiyonun deri olmaması kötü bi durum.. Bence tüm donanımlarda direksiyon simidi standart deri olması gerekir.
2015 Corolla 1.33 life brc lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 28, 2015, 08:50:47 »
Benim aracım 2015 Corolla 1.33 life modeli.. Verdiğim paraya göre gayet güzel bi araç.. Sis farının çelik jantın olmaması alt donanım olduğundan problem değil sonradan hepsini yaptırdım. Ama direksiyonun deri olmaması kötü bi durum.. Bence tüm donanımlarda direksiyon simidi standart deri olması gerekir.

Direksiyon Temmuz ayından beri bende deri. Gidip kaplattım deri ve hoş oldu. Bir yıl içinde zaten benim zevkime göre olması gereken yaptırdıklarım ;

1-Cam düğmeleri için krom kapak
2-Corolla yazılı krom kapı eşikleri
3-Cms marka alaşımlı jantlar
4-Direksiyon deri kaplama (sökülüp 5 saatte kaplandı)
5-Cruise Control
6-Ön kapılar için krom tutamaklar
7-Ön sis farları

Eh, baz donanım olunca böyle tamamlıyorsun ama zevkli oluyor.  Manual klima ise bana göre kullanımı daha kolay. Otomatik klima karışık geliyor bana.

Şimdi sırada motoru değiştirip 1.6 / 132 HP motor alıp taktırmak var ve tabi şanzımanı da CVT ile değiştireceğim 😄 İnanmayın tabi ki. Ama şu motor 1.33 değil de 1.4 olsaydı daha hoş olurdu. Kulağa daha hoş gelirdi ve bazı 1.6 motor sahipleri sanki altlarında ki 2.5 motormuş gibi asfalt yarıyor havaları taslayıp 1.33 için çekmez gitmez muhabbeti yapmaz ve bu motorlu Corolla ve Auris alanlara garip bir göz ile bakmazdı. Var çünkü bu tip insamlar maalesef. Sanki 1.6 ile arasında 4.000 TL fark vardı da biz almadık. Kafadan 10 bin TL fark vardı. Zaten o motoru sanayi de ki Ahmet usta yaptı Japonlar değil 😊
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 39 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Kasım 29, 2015, 23:52:54 »
2011 ile 2013 arası şimdikinden önce olan auris kasalar bir efsaneydi kısacası.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 30, 2015, 01:13:11 »
2011 ile 2013 arası şimdikinden önce olan auris kasalar bir efsaneydi kısacası.....
Bir de 2015 de çıkan kasa Aurisler çok güzel. Onun dışında her Toyota alınabilecek arabadır. Her şekilde kullanıcısını üzmez. Ama pazardaki müşteri profilinin beklentisini karşılayan son yıllardaki Toyotalar gerçekten 2010-2013 ve 2015 sonrası Auristir. Bundan önce E12 kasa Corolla bu kaliteyi sağlamıştı. Ondan öncesi zaten şuan bile birçok araç satışının yapılmasını sağlayan efsane kasalar.

Son cümlemin karşılığı biz oluyoruz. Telefonla bayileri arayıp araç siparişi verdik. Efsane kasanın bizde yarattığı imaj sayesinde. Tabiki E12 d4d Corollası olan bir tanıdığımızın arabasının da katkısı azımsanamaz
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '23
  • 1 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 30, 2015, 08:57:52 »

Direksiyon simidinin deri olmaması bence daha iyi. Deri zamanla soyulmaya başlıyor. Yüzük, saat vs tarzı şeyler de soyulmayı hızlandırıyor. İmkanım olsa 2012 Auris'imin deri direksiyonunu söktürüp normal taktırırdım. Daha önce garantiden soyulma nedeniyle değişti, değişen de 1 yıl geçmeden soyulmaya başladı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 30, 2015, 09:18:23 »
Yine çok uzayacak bir konu açılmış. Kalite donanım, doğal olarak eleştirilebilir, ihtiyaç ve özellikler kişiye göre değişir ancak bir şey üzerinde olan olumsuzluklar çoğu kişi tarafından dile geliyorsa orada sorun vardır. Önemli olan üretici firmaların kullanıcı görüşlerini dikkate alarak daha iyisi için uğraşmaları.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.