Benim aracım 2015 Corolla 1.33 life modeli.. Verdiğim paraya göre gayet güzel bi araç.. Sis farının çelik jantın olmaması alt donanım olduğundan problem değil sonradan hepsini yaptırdım. Ama direksiyonun deri olmaması kötü bi durum.. Bence tüm donanımlarda direksiyon simidi standart deri olması gerekir.
Direksiyon Temmuz ayından beri bende deri. Gidip kaplattım deri ve hoş oldu. Bir yıl içinde zaten benim zevkime göre olması gereken yaptırdıklarım ;
1-Cam düğmeleri için krom kapak
2-Corolla yazılı krom kapı eşikleri
3-Cms marka alaşımlı jantlar
4-Direksiyon deri kaplama (sökülüp 5 saatte kaplandı)
5-Cruise Control
6-Ön kapılar için krom tutamaklar
7-Ön sis farları
Eh, baz donanım olunca böyle tamamlıyorsun ama zevkli oluyor. Manual klima ise bana göre kullanımı daha kolay. Otomatik klima karışık geliyor bana.
Şimdi sırada motoru değiştirip 1.6 / 132 HP motor alıp taktırmak var ve tabi şanzımanı da CVT ile değiştireceğim 😄 İnanmayın tabi ki. Ama şu motor 1.33 değil de 1.4 olsaydı daha hoş olurdu. Kulağa daha hoş gelirdi ve bazı 1.6 motor sahipleri sanki altlarında ki 2.5 motormuş gibi asfalt yarıyor havaları taslayıp 1.33 için çekmez gitmez muhabbeti yapmaz ve bu motorlu Corolla ve Auris alanlara garip bir göz ile bakmazdı. Var çünkü bu tip insamlar maalesef. Sanki 1.6 ile arasında 4.000 TL fark vardı da biz almadık. Kafadan 10 bin TL fark vardı. Zaten o motoru sanayi de ki Ahmet usta yaptı Japonlar değil 😊