Gönderen Konu: Bunu yapan insan mıdır!!  (Okunma sayısı 3616 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Bunu yapan insan mıdır!!
« : Kasım 26, 2015, 06:38:11 »
selamun aleykum, hayırlı sabahlar. yine bir vurup kaçma olayı ile karşı karşıyayız. babamın birkaç aylık sıfır corolla'sına ön şoför kapısından park halindeyken girmişler. kapı tamamen göçmüş. sol ön kapıda hiçbir elektrikli aksam kullanılamıyor. alibeyköy'de çıkmaz bir sokakta park halindeyken gerçekleşmiş olay. adi herif kapıyı göçertmiş ve kaçmış. yazıklar olsun diyorum. peygamber efendimiz aleyhisselam; "müslüman müslümana bela okumasın" diye öğütlüyor bizlere ama ben bu kişinin imanından şüpheliyim, kendimi tutamıyorum ve çok içten bir şekilde "allah belasını versin" diyorum. anlaşılmadıysa tekrar söyleyeyim:

"bu araca vurup kaçan sorumlu kişinin allah belasını versin. ona yazıklar olsun".

araç sonkar'a verildi. aracı alırken kaskoyu oradan yaptırmıştık. toyota'nın kendi kaskosu yani. babam götürmüş aracı. sadece bir açıklama yazısı ve imza ile aracı servise bırakmış. ekspertiz vs. tüm prosedür ile sonkar ilgilenecek. muhtemelen kapı değişmeyecektir ama yinede ekspertizden çıkacak rapora bağlı. ayrıca sigorta şirketi babama bir araç tahsis edecek mağduriyetin devam etmemesi için. servisten onarım işleminin en az 10 gün süreceği söylenmiş. pazar günü düğünümüz var inşallah. düğün arifesi böyle bir şey geldi başımıza. o kişinin allah belasını versin bizi böyle mağdur etti. tamam cana gelmesin mala gelsin de insanın içine oturuyor bu vurup kaçma olaylarında. tahammül edemiyorum.

Toyota Club Türkiye

Bunu yapan insan mıdır!!
« : Kasım 26, 2015, 06:38:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 72126
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Bunu yapan insan mıdır!!
« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2015, 07:39:13 »
Geçmiş olsun.Madem çarptın not bırak birşey yap.Aynısı yapanın başına gelse ne yapacak acaba..
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 26, 2015, 07:50:21 »
Cok gecmis olsun en buyuk kazaniz bu olsun.
Alla alla su ise bak arkadaş yahu  ne biçim insanlar var. Madem  br hata ettin bi telefon bırak kişiyle irtibata geç. Kul hakkından hiç mi korkmuyorsun bi teneke parçası için değermi.
Hata olur kazadir kasko yoksa bile trafik sigortası hallediyor cebinden bi kuruş çıkmıyor. Vuran araç galiba kasalı kamyonet veya pikap tarzı bi şey. Kapıdaki göçük izinden öyle tahmin ediyorum. Sokakta kamera varmi bakin bu tarz bi araba giris cikis yapmismi. Kazadir olmustur Verirsin evrakları karşı tarafa özür dilersin. vatandaşta mağdur olmaz sende mağdur olmazsın.
Enes bey siz sakın olun  beddua etmeyin Allah'a havale edin sabah sabah beddua etmek iyi değildir nasıl ki o sizin canınızı sıktı  moralinizi bozdu yanına kalmaz merak etmeyin.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2015, 08:01:37 »
Cok gecmis olsun en buyuk kazaniz bu olsun.
Alla alla su ise bak arkadaş yahu  ne biçim insanlar var. Madem  br hata ettin bi telefon bırak kişiyle irtibata geç. Kul hakkından hiç mi korkmuyorsun bi teneke parçası için değermi.
Hata olur kazadir kasko yoksa bile trafik sigortası hallediyor cebinden bi kuruş çıkmıyor. Vuran araç galiba kasalı kamyonet veya pikap tarzı bi şey. Kapıdaki göçük izinden öyle tahmin ediyorum. Sokakta kamera varmi bakin bu tarz bi araba giris cikis yapmismi. Kazadir olmustur Verirsin evrakları karşı tarafa özür dilersin. vatandaşta mağdur olmaz sende mağdur olmazsın.
Enes bey siz sakın olun  beddua etmeyin Allah'a havale edin sabah sabah beddua etmek iyi değildir nasıl ki o sizin canınızı sıktı  moralinizi bozdu yanına kalmaz merak etmeyin.

eyvallah eyüp beyde tutamıyorum kendimi. bir değil iki değil. sürekli aynı şey oluyor. camın önünde kocaman kart var iki üç tane telefon var. arayıp bari bir özür dile ahlaksız herif. ahirette tüm haklar alınacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 46 kere teşekkür etti
  • 103 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 26, 2015, 08:02:07 »
çok geçmiş olsun bu tür insan(!)lar aramızda oldukça dürüst kişilere bir şekilde zararları dokunacak. allah insanların kalbine doğruluk, dürüstlük versin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2015, 09:05:27 »
Büyük geçmiş olsun kazalarımız cana gelmesin mala gelsin. Mal her zaman kazanılır.

Vurup kaçan şahış(kötü hakaretler söylenebilir) hak nedir bilmeyen birisi gibi duruyor.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 26, 2015, 09:08:49 »
geçmiş olsun :(    ancak servis biraz uçmuş 10 gün nedir yahu, kapı saçı düzeltilecek ve boyanacak max 3 gün
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 26, 2015, 09:15:05 »
@Abdulkadir Enes KIRAL (27351) Çok geçmiş olsun, bu bilinmeyen park halinde çarpmalar insanın çok canını sıkıyor, benimde başıma gelmişti zamanında.
Kapı değişmeden düzelebilir gibi görünse de büyük ihtimal komple değiştirilir diye düşünüyorum servis ve eksperler genelde komple parça değişiminden yana oluyorlar.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhaba
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '18
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 26, 2015, 09:17:20 »
geçmiş olsun.sırf bu tür olaylardan dolayı sıfır araba almaktan vazgeçiyom.avuç dolusu para say gelsin kendini bilmezin biri vursun gitsin. Sigorta şirketinden aracın değer düşme parasını almak için başvurmayı unutma.böyle bir hakkımız varmış son günlerde yapılan haberlere göre.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Kasım 26, 2015, 11:46:33 »
cümleten allah razı olsun. allah'a havele ettik her zaman olduğu gibi. evet 10 gün bana da çok geldi. aytaç abi bende aslında kapının komple değişmesinden yanayım. sonuçta elimizde fotolar var. ömrümüz varsa satış esnasında neden değişim olduğunu yeni alıcısına gösterebiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 26, 2015, 12:05:46 »
cümleten allah razı olsun. allah'a havele ettik her zaman olduğu gibi. evet 10 gün bana da çok geldi. aytaç abi bende aslında kapının komple değişmesinden yanayım. sonuçta elimizde fotolar var. ömrümüz varsa satış esnasında neden değişim olduğunu yeni alıcısına gösterebiliriz.

Komple değişmesi daha iyi olur, fotoları ve ekspertiz raporunu sakla, ekspertiz raporunda park halinde çarpma yazacaktır zaten. Satış aşamasında sıkıntı olacağını sanmam.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 26, 2015, 12:14:51 »
Sizi çok iyi anlıyorum inanın. Benim 10 günlük 0 yaris'imin sağ aynasını kırmışlardı kapıdaki çizik ve ezikleri söylemiyorum bile. Sabah bi' geldim baktım aynam yerde.. Sağlık olsun sıkmayın canınızı. Çok klişe ama diyecek başka bir şey yok ne yazık ki. Size bir şey olmasın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benzin+Lpg
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 20100
  • Model Yılı: '12
  • 51 kere teşekkür etti
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 26, 2015, 12:27:30 »
Üzülmemek elde değil benimde başıma gelmişti geçen sene bu günlerde.. ben adamı araştırıp bulmuştum.Kuzu gibiydi evrakları her şeyi verdi bana, doldurdum kafama göre gönderdim. Kaskomdan yapıldı ve onun sigortasından tahsil edildi.Geçmiş olsun.
Şu Otopark işine bir türlü giremedik arkadaş ülke olarak.Acil Apartman altlarıysa, apartman altları yada üstü çocuk parkı yerin altına 5 kat hatta 10 kat kapalı otopark işine belediyelerin girmesi lazım. Hem gelir elde ederler hem istihdam sağlar hemde kafamız bir nebze daha rahat olur.Abonelik sisteminide getirdikleri anda en azından yanımıza park eden aracın kim olduğu belli olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • Model Yılı: '12
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 26, 2015, 12:41:02 »
Geçmiş olsun Enes. Allah beterinden saklasın. Muhtemelen pazarcılardan biri olabilir. Malum bıraktığın yer pazarcıların. Her çarşamba bizim orada birilerinin aracına vuruyor adi herifler!
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • 195 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Kasım 26, 2015, 13:09:46 »
Geçmiş olsun Enes. Allah beterinden saklasın. Muhtemelen pazarcılardan biri olabilir. Malum bıraktığın yer pazarcıların. Her çarşamba bizim orada birilerinin aracına vuruyor adi herifler!

eyvallah kadir hocam. yalnız araç pazar yerinde değil yazımda da belirttiğim gibi olay alibeyköy araphan da çıkmaz bir sokok da iken vuku bulmuştur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 278 kere teşekkür etti
  • 278 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 26, 2015, 13:26:11 »
eyvallah kadir hocam. yalnız araç pazar yerinde değil yazımda da belirttiğim gibi olay alibeyköy araphan da çıkmaz bir sokok da iken vuku bulmuştur.

Geçmiş olsun enes'çim :(    Üzücü bir durum,kaza her zaman herkesin başına gelebilir ama yapılan kesinlikle hayvanlık..Kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme..
Alibeyköy'de doğdum hala orada yaşıyorum maalesef artık birçok yerde yerli,tanıdık insan görmek çok zor.. Ortalık karışınca,yabancılaşınca ortaya böyle şeyler çıkıyor..
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 26, 2015, 13:34:46 »
Geçmiş olsun Abdulkadir bey, beddua edilmeyecek gibi değil. Bu insan nasıl rahat anlamış değilim. Ondan çıkmasa çocuğundan çıkar. Adamlar karada bize ölüm yok diye geziyorlar.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 26, 2015, 17:48:32 »
 Cok gecmis olsun Abdulkadir. Maalesef toplumda soylenen ile yapilanlar hic tutmuyor birbirini artik. Araca olandan cok daha kotusu, kimi insanlarin! yanina kar kalacakmis gibi hareket etmesi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 26, 2015, 17:57:41 »
Çok geçmiş olsun üzücü bir durum
Babanız herhangi bir bildirimde bulunmadıysa kapı muhtemelen değişecektir. Bu yüzden size 10 gün demişlerdir
Geçmiş olsun tekrar
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 26, 2015, 18:14:22 »
Geçmiş olsun. Tek teselli cana gelmesin. Ancak bunu yapanın ne olduğunu yazarsam ceza alırım hemde uzun süreli alırım. Bunu yapan anladın sen onu. Bir güzel döşedim ve mutlaka çıkar ondan.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!