Gönderen Konu: ScreenMirroring(Telefonu Ekrana Yansıtma)  (Okunma sayısı 2767 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
ScreenMirroring(Telefonu Ekrana Yansıtma)
« : Kasım 20, 2015, 16:45:55 »
Arkadaşlar bende 15 avensis var şimdi toyota tauch&go olması lazım ekran var işte ben telefonumun ekranını bu ekrana yansıtmak istiyorum bunun için mobil apk lar mevcut Drive Link CarMirror Carlink gibi uygulamaları denedim ama başaramadım olmadı telefonum samsung galaxy s4 ben bu telefon ekranını nasıl aracın ekranına yansıtırım acaba farklı bi kablo falanmı olması lazım ben normal bilgisayara takılan kabloyu bağlıyorum görmüyo araç bilgilisi olan varsa şimdiden teşekkürler ..

Mesaj Birleştirildi: Kasım 20, 2015, 20:26:15
Güncel..

Toyota Club Türkiye

ScreenMirroring(Telefonu Ekrana Yansıtma)
« : Kasım 20, 2015, 16:45:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 26500
  • 7 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: ScreenMirroring(Telefonu Ekrana Yansıtma)
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2015, 08:44:09 »
sanırım samsung galaxy s3 te sorunsuz ekran yansıtma oluyormuş ama s4 te olmuyor. Varsa bir tanıdığınızda s3 ile deneyin.
Her ne olacaksa aslında çoktan oldu bile...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 24, 2015, 09:54:13 »
ScreenMirroring ile telefonun ekranını aracın ekranına aktaramazsınız. ScreenMirroring çok farklı birşey. Varsa ScreenMirroring uyumlu televizyonunuz, WiFi üzerinden telefon ekranını televizyona aktarabilirsiniz.
Tek seçenek S3 üzerine drivelink kurun, deneyin.
Diğer türlü aracın ekranını sökeceksiniz. Şu linktekine benzer, aracınıza uygun soket alacaksınız. Bu size bir video girişi(AV) sağlıyor. Telefonun MHL çıkışı varsa onu HDMI ya çevirecek dönüştürücü alacaksınız. HDMI'dan AV ye çevirecek bir dönüştürücü daha alacaksınız. Bunun için yaklaşık 90-100 dolar harcayacaksınız. Telefonunuzu aracın ekranından kontrol etmek te mümkün değil bu şekilde. Daha önce denemedim ama üç aşağı beş yukarı böyle olacak. Değer mi? Bence değmez. Onun yerine ikinci el bir S3 alın. Bu konuyu açan Ahmet beyin yaptıklarının aynısını yapın.
Toyota Corolla 1.6 Premium Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2015, 20:44:40 »
ScreenMirroring ile telefonun ekranını aracın ekranına aktaramazsınız. ScreenMirroring çok farklı birşey. Varsa ScreenMirroring uyumlu televizyonunuz, WiFi üzerinden telefon ekranını televizyona aktarabilirsiniz.
Tek seçenek S3 üzerine drivelink kurun, deneyin.
Diğer türlü aracın ekranını sökeceksiniz. Şu linktekine benzer, aracınıza uygun soket alacaksınız. Bu size bir video girişi(AV) sağlıyor. Telefonun MHL çıkışı varsa onu HDMI ya çevirecek dönüştürücü alacaksınız. HDMI'dan AV ye çevirecek bir dönüştürücü daha alacaksınız. Bunun için yaklaşık 90-100 dolar harcayacaksınız. Telefonunuzu aracın ekranından kontrol etmek te mümkün değil bu şekilde. Daha önce denemedim ama üç aşağı beş yukarı böyle olacak. Değer mi? Bence değmez. Onun yerine ikinci el bir S3 alın. Bu konuyu açan Ahmet beyin yaptıklarının aynısını yapın.

Merhaba, bende de sony xperia z1 var ve mirrorlin sayfasından 1.0 versiyon olduğunu görüyorum. ama ne yaptıysam ekranı yansıtamadım.Sizce sorun telefondamıdır yoksa ben mi yapamadım? 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 24, 2015, 20:47:06 »
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 7000
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 24, 2015, 21:07:34 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=58667.0

Bu konuya baktınız mı?

Evet o konuyu gördüm ve ordan konuştuk sanırsam s4 ile yapmanın bir yolu sadece s3 ile oluyor drivelinkden başka yeni çıkan uygulamalarda var anroidcar(google'ın yaptığı) gibi ama olmadı beceremedim eğer halledersem bitürlü bilgilendiririm sizide gerçekten olsa çok harika bişey olur navigasyona para vermeye gerek kalmaz araçta film falan bile izlenir face ye girilir cidden güzel olurdu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 25, 2015, 18:22:01 »
@Serdar Keleş (35894)  Sony telefonlar mirrorlink 1.0 olmasına rağmen Touch 2 ile uyumlu değilmiş. Sony telefonların üzerindeki bazı özelliklerden dolayı çalışmıyormuş.

Buradaki yorumlarda Toyota'nın elemanları tarafından söylenmiş.
Toyota Corolla 1.6 Premium Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 30, 2015, 01:58:05 »
@Serdar Keleş (35894)  Sony telefonlar mirrorlink 1.0 olmasına rağmen Touch 2 ile uyumlu değilmiş. Sony telefonların üzerindeki bazı özelliklerden dolayı çalışmıyormuş.

Buradaki yorumlarda Toyota'nın elemanları tarafından söylenmiş.

Teşekkür ederim yanıt için. Enteresan bir durum bu..