Gönderen Konu: Tüpte teklemeye basladi ara ara ?  (Okunma sayısı 6393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Tüpte teklemeye basladi ara ara ?
« Yanıtla #40 : Şubat 11, 2016, 03:59:48 »
LPG taktıralı yaklaşık 23000 km oldu ve opet dışında bir yerden almadım. Filtre değiştirmeye gittiğimde tertemiz çıktı. 15000 km de bile bir şey olmadı. Bazı yorumları görünce acaba vaz mı geçeyim diyorum opet ten ama şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım
Bende lpg taktırmadan önce hangi gaz en iyi diye sorsalar Opet derdim ama lpg ustası montaj sonrası opetten uzak dur dediği için hiç kullanmadım. Şehir efsaneside olabilir.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 11, 2016, 03:59:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 11, 2016, 09:54:11 »
LPG taktıralı yaklaşık 23000 km oldu ve opet dışında bir yerden almadım. Filtre değiştirmeye gittiğimde tertemiz çıktı. 15000 km de bile bir şey olmadı. Bazı yorumları görünce acaba vaz mı geçeyim diyorum opet ten ama şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım
Haklısınız belki  bizim başımıza  geldiği  için  kötü  diyoruz. Veya bize gazın kötüsü gelmiştir. Boluda aldım ankara  gişede  bitiren e kadar  3000 devire cikamadim
toyota corolla vvti 1.4 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 11, 2016, 17:14:10 »
Konu dağılmış iş ğaz istasyonuna dönmüş gibi soruna gelirsek araç benzinde bu sorunu yapmıyorsa . Lpg enjektörleri - buharlaştırıcı  - filtre gibi ekipmanlar kontrol edilmeli . Muhtemel bir gaz ayarı gerekli olabilir . Aracın ateşeleme ekipmanları kontrol edilmeli çün ki lpg benzine göre daha iyi ateşleme gereksinimi duyuyor .

Gaz istasyonu olarak ta geçmiş senelerde lpg li aracım oldu son 4 yıldır benzinli araca biniyorum çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım . Lpg li araca bindiğim dönemlerde birçok markayı test etme şansım oldu .

Petrol ofisi  : Orta kalite - km +  performans
opet           : İstasyona göre değişiyor gene olarak orta 
Milangaz    :  çok kötü   - çekiş yok + düşük km  = sadece diğerlerinden ucuz

Shell gaz  = çekiş gidiş çok iyi km olarak ta diğerlerine göre daha daha iyi . Belkide benim aldığım istasyonlarla alakalı bilmiyorum ama benim yorumum bu şekilde 
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "