0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar selam, 7 8 aylık araç arayışımı sonunda tamamladım ve aradığım aracı buldum , Rabbim gönlüme göre verdi gerçekten 1998 Model Honda Civic 1.4 İS Güvenlik paket , 230,000KM de araç oldukça diri ve temizdi ancak eksikleri vardı , sol şöför aynası kırıktı, sol kapı iç döşemesinde , kol dayama kısmında kırık vardı içten (fotoğrafta görünüyor) sol emniyet kemeri geri sarmıyordu , hoperlorler patlaktı , pirhana marka kıytırık bir teyip vardı , arka koltukta hayvan beslemişler , sanırım köpek, koltuk yırtılmıştı ve tamir edilemeyecek durumdaydı, sol şöför üfleme ızgaraları kırıktı, tüm bu parçaların orjinal çıkmalarını teğmin edip araca ufak dokunuşlar yaptık ve çok şükür araç toparlandı, bugün komple bakımada girecek , şanzıman yağı, hidrolik yağı , motor yağı ve tüm filtreler değişecek .
teşekkür ederim arkadaşlar , aracı dün akşam teslim aldım, ama usta yalancının teki, aracı alıp eve dönünnce farkettim, ben araç için özellikle mineral kırmızı antifriz aldım, usta özellikle kırmızı antifrizi koydum dedi, eve geldim aracın suyuna bakayım dedim, su rengi yeşil, içine koyduğu antifriz farklı yani, hava filtresine baktım ama kolay diye sanırım yeni aldığımı takmış, eski parçalar nerde dediğimde attık ama istersen çocukla açıkartırayım dedi, bende boşver dedim ancak şimdi içime bi kuşku düştü, devir daim pompasını değiştirdimi acaba yenisini almıştım, kayışları değiştiridimi acaba onlarıda set olarak almıştım. bugün telefon edip sorucam antifriz işini, eski parçalarıda çocuklara buldur akşama gelicem almaya diycem bakalım ne diyecek
Ben bir kere kıllanırsam iş bitti Aytaç, Mesut'ta kendince haklı..Sabah sabah diyeceğim yine, neden memlekette düzgün adam bulmak zor, anlamıyorum..Mesut'çum geçmiş olsun bu arada
Geçmiş olsun Mesut abi. Haklısınız kuşkulanmakta. Antifirizin peşine düşen adamdan herşeyi beklerim. Tanıdığınız bir usta değil miydi?
eyvallah Mehmet hiçbişey yapmıycam diyordum ama duramıyorum ya hastalık len bu