0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç çok diri duruyor maşallah. Satacağın zaman haber ver mutlaka [emoji3]
mesut abi çok kurcalamayacağım diyorsun ama sanmıyorum kurcalamadan durabileceğini . Arabada görmedik değişiklikler olacaktır ben buna inanıyorum Hayırlı uğurlu olsun zevkli araç.
hayırlı olsun mesut, keyifli güzel günlerde kullan inşallah...
Mesut Bey aracınız hayırlı olsun. Gayet güzel bir araç. Vites geçişleri nasıldır acaba? Koltuklarda baya bakımlı duruyor, tabi belliki eliniz değmiş.
Mesut'çum disk ve balataları da güle güle kullan.. İlerleyen zamanda takılan diskler ile ilgili bilgi verirsen iyi olur..Valeo tercih etmişsin,hayırlısı olsun.. Biz de arkadaşın Nissan Note 2014 için, cumartesi günü ön fren balata değişimi yaptırdık,servis çok para istemiş.. Ben ön diskler için Delphı marka 160 TL (çift) fiyat aldım ona.. Balataları da TRW aldık. Zaten Clio III ile aynı kullanıyor.
Bülent abi bi süre kullanayım yazarım buraya görüşlerimi , hafta sonu zaten uzun yola çıkıcam bursaya doğru bi 600 700 km çeviricem , ama TRW konusunda pek iyimser değilim eskiden yurtdışıydı ama son bikaç yıldır TR de üretiliyor ve ötme ile ilgili çok şikayet var, hatta bende 2005 corollama takmıştım gerçekten ötüyordu sonra değiştirdim onları, umarım sizde ötme sorunu yaşanmaz
coil yol tutuşuna etki etcektir sertlik ayarliysa bide tadindan yenmez istediğiniz yumusakliga ayarlarsiniz veya istediginiz kadar basabilir kaldirabilirsiniz
fotoğraflara bakmadan yorum olunca böyle oluyor tabi
vuuu çok şugar. bende civic hasretini çeken biriyim honda mazda toyota hepsinin tadı farklı birinden aldığın zevki öbürü vermiyor.