0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://www.youtube.com/watch?v=bjb9iQv1p54Porsche'nin kullandığı bu sistemin bir gün diğer binek modellerde de kullanılması dileğiyle... Arka teker akslarına dikkat!
Toyota ve yol tutuş.Daha yan rüzgar olayını çözememiş bir markayız ne yazık ki 2006 model aracım da haffi rüzgarlı bir havada 100 km üstü güvenli sürüş yapamaıyorum üstelik aracımda hiçbir sorun olmamasına rağmen .Para olarak eşdeğeri markalar FORD - OPEL -Volksvagen - Honda gibi isimler yol tutuş konusunda iddiaları sürerken Toyota sorunsuzluk olarak namını sürdürsede yol tutuşl olarak bence güven veren bir araç değil .
Mustafa abi video için teşekkürler.Seninle aynı düşünüyordum abi ama CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5 ve Red Eagle 3,5 CM'lik spor yaylardan sonra araba karakter değiştirdi. Öncesinde 80 KM/H ile girdiğim kritik virajlarda korku yaşarken şu an 100 KM/H ile girerken bile tereddüt etmiyorum. Arabanın karakterini tarif etmek gerekirse virajlarda "Zınk zınk" oldu.Rüzgar alma olayı da değişti.
Sanki Avensis T27'nin de arka tekerlerinde bir olay vardı ama Ahmet Güve abim daha iyi bilir,bizi aydınlatırsa sevinirim.
Arka tekerler bağımsız mı denmişti,viraja girince yön alma özelliği mi var denmişti, cahilliğime verin arkadaşlar ama bilen birisi muhakkak anlatacaktır.
Mustafa abi video için teşekkürler.