0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İLKE geçmiş olsun. Genelde radyatör konusunda uzmanlaşmış bir servis olduğu için RS'ye pek güvenme derim. Açılımı Radiatör Service.
@Ilke Arslan (19216) Geçmiş olsun abi
Temiz araç aramak yerine sen getirtsene?
Getirtsene derken?
Öncelikle sen araştırırsan daha detaylı öğrenebilirsinJaponyadan vs ülkelerden satılık araçları Kıbrısa getirebiliyorsun diye biliyorum Gemiyle vs geliyorlar Bende merak ediyorum bu konuyu net bilgiye ulaşamadım bi araştır bence
İlke çare yok.Yapılacak ve inşallah güzel olacak.
Masraf etmeden olmuyor İlke.Ortaya güzel bir şey çıkar inşallah.
İlke usta iskontosu güzelde bu işçilik fazla geldi bana, yapılacak yer yetkili servismi? sonrasında saat gibi olacak inşallah.
Allah kolaylık versin ilke. Tüm bu işlemler sonunda inşallah yağ eksiltme sorunun ortadan kalkar.
Krank Milini sökeceği için bu kadar istemiştir. Yoksa diğer şeyler (karter contası ve yağ değişimi) devede kulak kalır. Tabi yinede 500 lira iyi para.
burda isciligi 300 vermistik baski balata degismisti komple bi ton sey buji v kayisi falan bin liraya cikmistik, insallah yag yakmaz bu kadar masraftan sonra
okumaya mi.gittin vw tamir ettirmeye mi.ilke cokta.masraf.etme kardeş. Sat gitsin.Ama bunlari yapiyon bin.gitsin.Bence onceki sahibi bunlarin hepsini biliyor olabilir.Onu bir sıkıştırma politikasi izle