0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki konuda yayınlandı mı bilmiyorum ancak bir uygulama videosu vs var mıYine de gideriz bakarız istersen
Kaan videolara baktım ancak ürünü bu kadar başarılı bulmadım ben. Ya da ben mi yanlış görüyorum. Cizikleri cokta götürmüyor sanki?
Bekbars ın cam koruması da far ışığı parlamasını engellediğini ve 2 seneye kadar yağmuru zkaydırdığını iddia ediyor. 6 ay iş görüp ışık parlamalarını ve çizikleri kapatsın yeterli benim için. En kısa sürede denemeyi planlıyorum
Eğer tecrübeniz, kapalı yeriniz yoksa ve ürün profesyonel birşey ise yapmayın abi Bu konuyu araştırma sebebim ben nasiol glassshield aldım (çok tecrübeliymişim gibi) , sonra uyguladım kullanırken bir ara arabayı yıkarken birşey oldu ortalık karıştı. Arabada yağmurda önümü göremiyorum. Kil uyguladım, ipa uyguladım, m600 yüzey temizleme tineri uyguladım ama nafile. Silecekler iz yapıyor camlar kirlenince ben nasıl uyguladıysam onun deseni gözüküyor. Camların yağlardan arınması lazım. İpa ile silinmeli, eğer çizik varda yada yıllardır detaylandırılmadıysa Cerium oksit illa gerekiyormuşBayaaaa teferruatlı. Yani yağmur kaydırıcıyı ben yaparım deyip yapmamak lazım
herkese merhabalar,ön camımda yağmur yağarken özellikle geceleri önden de araç farı vurduğunda ışıklar öyle bir dağılıyor ki önümü görmem çok zorlaşıyor. çok ince kılcal çizikler mevcut ön camımda. bu konu da ne yapabilirim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Kaan bey 1 veya 2 numara film ok kalın film değil zaten heleki 1 numara varla yok arası bir şey bence sizin kulandıgınız araçta 3 numara film vardı çünki öyle farların yandığını falan görememeniz çok zor ihtimal