Gönderen Konu: T25 Avensis kullanıcıları. .?  (Okunma sayısı 1522 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
T25 Avensis kullanıcıları. .?
« : Eylül 21, 2015, 19:01:17 »
Arkadaşlar size bir sorum olacak.

Ben 1.3 Corolla kullanıyorum.  T25 avensis almayı planlıyorum. Bazı arkadaslar t25 avensis ile e12 corolla nın motorunun aynı oldugunu 110 luk 1.6 oldugunu ve avensis in çekmediğini ifade ediyorlar.

Sizce?
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Toyota Club Türkiye

T25 Avensis kullanıcıları. .?
« : Eylül 21, 2015, 19:01:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Ynt: T25 Avensis kullanıcıları. .?
« Yanıtla #1 : Eylül 21, 2015, 19:37:59 »
T25 avensisin motoru E12 110 bg motor ile aynı yanlız tork eğrileri farklı.Bu motordaki çekiş kişiden kişiye değişir.Ben 1.5 sene tüplü kullandım şimdiki 132 beygir avensisimden rampalarda daha iyi idi.Gönül isterdiki 2000 cc motoruna binmek fakat vergiler maalesef sınırlı bütçeleri zorluyor.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 21, 2015, 21:22:54 »
Merhaba,

Çekmeme konusu biraz göreceli biraz doğru,özellikle 3000 devir ve üzerinde araç çok canlı,bayır yukarıda olsa düz yolda olsa iyi kaçar.Yanlız devir kaybedip tekrar hızlanmak istediğinizde çok atak değil.ben şahsen memnunum.Tabi gönül isterki 2000cc motorlu versiyon kullanmak fakat vergilerden dolayı pek mantıklı değil.Ben T25 kullanıcısı olarak tavsiye ederim,Tek kötü tarafı var alışkanlık yapar başka arabaya binemezsiniz.Özellikle başka arabalara bilndiğinizde arabanın kıymetini daha iyi anlarsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2015, 01:10:13 »
Ani hizlanmalari iyi değil belki ama gayet yeterli.  Performans aracı değil. Ama çok çok güzel bir araç. Ben çok memnundum fakat satmak durumundayım.  İnanın o kalitede aracı o fiyatlara bulamayiz. Temizini bulursanız alın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 151234
  • Model Yılı: '04
  • 189 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2015, 08:43:36 »
Merhaba,

Çekmeme konusu biraz göreceli biraz doğru,özellikle 3000 devir ve üzerinde araç çok canlı,bayır yukarıda olsa düz yolda olsa iyi kaçar.Yanlız devir kaybedip tekrar hızlanmak istediğinizde çok atak değil.ben şahsen memnunum.Tabi gönül isterki 2000cc motorlu versiyon kullanmak fakat vergilerden dolayı pek mantıklı değil.Ben T25 kullanıcısı olarak tavsiye ederim,Tek kötü tarafı var alışkanlık yapar başka arabaya binemezsiniz.Özellikle başka arabalara bilndiğinizde arabanın kıymetini daha iyi anlarsınız.

Katılıyorum. +1  :alkis:
Kalite + Konfor + Güven + Yakıt = AVENSİS ;)

Safkan BEYAZZ..