Gönderen Konu: Dükkana kamera sistemi yerine araçta kullanılan kamera sistemi kullansam????  (Okunma sayısı 1786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
herkese merhabalar
Dükkanıma kamera sistemi taktırmayı düşünüyorum fakat 1500- 2000 tl civarında daha az bütçeyle nasıl bir sistem kurabilirim düşünüyorum bana günlük kayıt tutması yeterli
Dükkanın fotoğrafını atıyorum sadece vitrin tarafını görmesi yeterli 4 binlik telefonum çalındı
aklımda iki sistem var birincisi bilgisayar web kameralarını alıp kayıt programını indirip kurmak
ikincisi araçlardaki kayıt sistemini dükkana kurmak ama şu var araç kayıt sistemleri hakkında hiç bilgim yok kaç saatlik kayıt yapar netliği nedir kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok sevinirim ve çalışma şekli nedir yani dükkanda nasıl çalıştırabilirim
2004 corolla sol

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Araç kameraları olur fakat en çok 32 gb kart destekliyorlar ve 1080p kayıt yaptıklrında en fazla beş saat kayıt yapabilirler.Görüntü kaliteleri olarak gayet güzel çekimleri var.Bir aralar ev için düşünmüştüm fakat beş saat yeterli gelmeyince vazgeçmiştim.Yanlız minübüsletde kayıt yapıyorlar onların sistemini araştırmak lazım.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
En ucuzu webcam ile pc ye kayıt. Cavit abinin dediği gibi araç kameraları genelde 32 gb kayıt yapıyor. En kötü hd kalitede en fazla  6 7 saat görüntü alınabilir.
Çinde bu şekilde satılabn kameralar var aslında bir tane 1 tb hdd alınır bir de bu kameralardan alınır kolaylıkla kayıt yapilabilir
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
 Araç kameraları başlıklarımız faydalı olacaktır. Hafıza kapasitesi yüksek ürünlere bakmak iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 161 kere teşekkür etti
Araç kameraları olur fakat en çok 32 gb kart destekliyorlar ve 1080p kayıt yaptıklrında en fazla beş saat kayıt yapabilirler.Görüntü kaliteleri olarak gayet güzel çekimleri var.Bir aralar ev için düşünmüştüm fakat beş saat yeterli gelmeyince vazgeçmiştim.Yanlız minübüsletde kayıt yapıyorlar onların sistemini araştırmak lazım.
Bende öyle tahmin etmiştim abi bana bir günlük kayıt lazım web kameranın çözürnülüğü iyi olursa onu yaparım

Mesaj Birleştirildi: Eylül 21, 2015, 10:31:26
En ucuzu webcam ile pc ye kayıt. Cavit abinin dediği gibi araç kameraları genelde 32 gb kayıt yapıyor. En kötü hd kalitede en fazla  6 7 saat görüntü alınabilir.
Çinde bu şekilde satılabn kameralar var aslında bir tane 1 tb hdd alınır bir de bu kameralardan alınır kolaylıkla kayıt yapilabilir
Dükkan bilgisayarı hard diski 500 gb bir iki günlük kayıt yapabilirse ne ala günlük silerim biraz çözürnülükle ilgili sıkıntım var fakat güvenlik kameralarının da çözürnülükleri çok iyi değil diye biliyorum kişinin yüzünü tanımam yeterli olur zaten dükkanda çok büyük değil

Mesaj Birleştirildi: Eylül 21, 2015, 10:32:55
Araç kameraları başlıklarımız faydalı olacaktır. Hafıza kapasitesi yüksek ürünlere bakmak iyi olur.
Abi genelde hafıza olmuyor ayrıca hafıza kartı lazım dahili hafızası olanlar da kamera sistemleriyle aynı fiyata geliyor

Mesaj Birleştirildi: Eylül 21, 2015, 10:34:06

Mesaj Birleştirildi: Eylül 21, 2015, 11:01:28
bu mesafeyi görmesi yeterli
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Hiç uğraşmayın.çinden ip kamera alın.1 mp 20$.12 volt 2 amper adaptör 10 tl civarı.programını pc'ye kurarsınız.kameradan modeme cat6 (ağ kablosu)çekmeniz yeterli.metresi max 1 tl.görüntü kalitesi gayet iyi.pc yok veya sürekli açık kalmasın derseniz 40$ civarı nvr kayıt cihazı alıp harddisk takmak yeterli..hepsini tecrübe ettim.işinizi çok rahat görür.beğenirseniz dükkanın dışına da takarsınız..selamlar
2012 corolla comfort extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 161 kere teşekkür etti
Hiç uğraşmayın.çinden ip kamera alın.1 mp 20$.12 volt 2 amper adaptör 10 tl civarı.programını pc'ye kurarsınız.kameradan modeme cat6 (ağ kablosu)çekmeniz yeterli.metresi max 1 tl.görüntü kalitesi gayet iyi.pc yok veya sürekli açık kalmasın derseniz 40$ civarı nvr kayıt cihazı alıp harddisk takmak yeterli..hepsini tecrübe ettim.işinizi çok rahat görür.beğenirseniz dükkanın dışına da takarsınız..selamlar
Ahmet abi çinden hiç malzeme getirtmedim nasıl isterim ne isterim yardımcı olabilirmisin
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
Aliexpress.com'dan aldım.gittigidiyor mantığı.güvenilirliği yüksek satıcıdan sanal kredi kartımla alırım.ortalama 20 günde gelir. bazen 30 gün.eline geçince paketi videoya çekerek açarız ki kırık ezik çıkarsa delil olur.ürün sağlam ve çalışıyorsa onay verirsin site satıcıya ödeme yapar.kırık veya bozuksa satıcıya video,foto gönderir,yeniden göndermesini veya para iadesi istersin.genelde anlaşılır.sorun olursa,site devreye girer.onlarca ürün aldım.pek sorun yaşamadım.hatta iki defa kırık çıkan ürünü 3.defa gönderdiler..isterseniz aldığım kamera ve nvr linkini yollayabilirim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 161 kere teşekkür etti
Aliexpress.com'dan aldım.gittigidiyor mantığı.güvenilirliği yüksek satıcıdan sanal kredi kartımla alırım.ortalama 20 günde gelir. bazen 30 gün.eline geçince paketi videoya çekerek açarız ki kırık ezik çıkarsa delil olur.ürün sağlam ve çalışıyorsa onay verirsin site satıcıya ödeme yapar.kırık veya bozuksa satıcıya video,foto gönderir,yeniden göndermesini veya para iadesi istersin.genelde anlaşılır.sorun olursa,site devreye girer.onlarca ürün aldım.pek sorun yaşamadım.hatta iki defa kırık çıkan ürünü 3.defa gönderdiler..isterseniz aldığım kamera ve nvr linkini yollayabilirim...
Anladım abi sağol
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
Zeki Bey,
aliexpress'ten aldığım ürünler şunlar (satıcı güvenilirliği yüksek)
kamera=21 $ 1 MP
http://www.aliexpress.com/item/1280-720P-1-0MP-Bullet-IP-Camera-IR-Outdoor-Security-ONVIF-2-0-Waterproof-Night-Vision/32225491510.html

kayıt cihazı (nvr) 8 kamera=44 $
http://www.aliexpress.com/item/Full-HD-1080P-CCTV-NVR-4CH-8CH-NVR-For-IP-Camera-ONVIF-H-264-HDMI-Network/32249912849.html

sadece kamera alıp sürekli açık bir pc ile kayıt yapılabilir veya kayıt cihazı alıp sabit disk takarak cihaza kayıt yapılabilir. Daha kaliteli kayıt için yüksek çözünürlüklü kamera alınabilir. Başlangıç için kamerayı veya kamera+nvr'yi deneyebilirsiniz. Kolay gelsin..