0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç kameraları olur fakat en çok 32 gb kart destekliyorlar ve 1080p kayıt yaptıklrında en fazla beş saat kayıt yapabilirler.Görüntü kaliteleri olarak gayet güzel çekimleri var.Bir aralar ev için düşünmüştüm fakat beş saat yeterli gelmeyince vazgeçmiştim.Yanlız minübüsletde kayıt yapıyorlar onların sistemini araştırmak lazım.
En ucuzu webcam ile pc ye kayıt. Cavit abinin dediği gibi araç kameraları genelde 32 gb kayıt yapıyor. En kötü hd kalitede en fazla 6 7 saat görüntü alınabilir. Çinde bu şekilde satılabn kameralar var aslında bir tane 1 tb hdd alınır bir de bu kameralardan alınır kolaylıkla kayıt yapilabilir
Araç kameraları başlıklarımız faydalı olacaktır. Hafıza kapasitesi yüksek ürünlere bakmak iyi olur.
Hiç uğraşmayın.çinden ip kamera alın.1 mp 20$.12 volt 2 amper adaptör 10 tl civarı.programını pc'ye kurarsınız.kameradan modeme cat6 (ağ kablosu)çekmeniz yeterli.metresi max 1 tl.görüntü kalitesi gayet iyi.pc yok veya sürekli açık kalmasın derseniz 40$ civarı nvr kayıt cihazı alıp harddisk takmak yeterli..hepsini tecrübe ettim.işinizi çok rahat görür.beğenirseniz dükkanın dışına da takarsınız..selamlar
Aliexpress.com'dan aldım.gittigidiyor mantığı.güvenilirliği yüksek satıcıdan sanal kredi kartımla alırım.ortalama 20 günde gelir. bazen 30 gün.eline geçince paketi videoya çekerek açarız ki kırık ezik çıkarsa delil olur.ürün sağlam ve çalışıyorsa onay verirsin site satıcıya ödeme yapar.kırık veya bozuksa satıcıya video,foto gönderir,yeniden göndermesini veya para iadesi istersin.genelde anlaşılır.sorun olursa,site devreye girer.onlarca ürün aldım.pek sorun yaşamadım.hatta iki defa kırık çıkan ürünü 3.defa gönderdiler..isterseniz aldığım kamera ve nvr linkini yollayabilirim...