Gönderen Konu: Fren balatasi ve disklerin değişimi  (Okunma sayısı 1181 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
Fren balatasi ve disklerin değişimi
« : Ağustos 10, 2015, 20:58:58 »
 Merhaba arkadaşlar
 Geçen  ay yaklaşık  20 gün  önce  Temoto serviste nibk marka disk ve fren balatalarımı degistirdim. Yapilan işçilik , kullanılan malzeme kalitesi olarak gayet memnun kaldığımı belirmek isterim. Dahada fazlası  insanların güleryüzlü , bilgilendirici olmalari daha çok  onemli idi benim açımdan. Ufuk Sönmez  beyin babasinin ve abisinin emekleri ve hoş sohbetleri  için  teşekkür  ederim.
 Gelelim disk ve balatalara , daha onceki balatalarim trw idi ve cikan ses yeteri kadar rahatsız  ediciydi.Belkide disklerimin bitmesinden kaynaklı olabilirdi , bilemiyorum. Markayı kötülemek istemem.Aracimin fren mesafesi ve yumusakliğı vs baya değişti.  Bu arada arka fren hortumlarimin catladigi ve birinin yarıldığını da Temoto da öğrendim daha önceki gittiğim sözde   arabamın fren sistemini kontrol edip faiş fiyat ceken servisler bana bundan bahsetmemişti . 20 günlük  kullanımımda Nibk markasının  gayet başarılı  olduğunu  söylemek isterim. :tamam:

Toyota Club Türkiye

Fren balatasi ve disklerin değişimi
« : Ağustos 10, 2015, 20:58:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Ynt: Fren balatasi ve disklerin değişimi
« Yanıtla #1 : Ağustos 10, 2015, 21:34:02 »
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2015, 21:36:14 »
Teşekkürler  Sinan bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 05, 2015, 12:21:37 »
İlerleyen zamanlarda debriyaj balatasını değiştiricem  bende parası pahalı veya ucuz olsun forumdan sizlerinde belirttiği gibi güler yüz ve sağlam işçilik için istanbul Tem otoya gidicem bazen para her şey değildir memnuniyet ve refaranslar daha önemlidir bana göre bu yazıyı kesinlikle Tem otoyu övmek için yazmıyorum forumda okuduklarıma göre yazıyorum yoksa Ufuk Sönmezi tanımam.