Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün otururken aklıma birşey geldi. Ulan dedim 1991 yılından beri Toyota'ya biniyoruz, arada tek tük başka markalarda olsa %95 bütün araçlarımız Toyota'ydı. Forumlarda konuşuyoruz, arkadaşlara tavsiye ediyoruz, bizden sadakatli müşteri yok. Toyota ne yapıyor bize? Koca bir hiç

Dedim ki bu gidişata dur diyelim ve Toyota Türkiye'ye mail attım. Mail şu şekilde,
Hocam iyi günler,
Ben Oğuzhan MURAT.
Yıllardır sadık Toyota kullanıcısıyız ailecek. İlk aracımızdan şimdiki araçlarımıza kadar sürekli Toyota kullandık, başka hiçbir araç markası ailemizin içine giremedi. Şu anda da babamda, kardeşimde, bende ve eşimde Toyota var.
Araçlarımız
06UZ400- Toyota Auris 2012
06UZ789- Toyota Avensis 2013
06FJ519- Toyota Corolla 1999
06MBM96- Toyota Auris 2015 Makyajlı (Ağustos başında gelecek)
Araçları kontrol edebilirsiniz, 2si babam Abdurrahman MURAT üzerine, 2 si annem Emine MURAT üzerine. Ayrıca önceki araçlarımız,
1991 Model Toyota Corolla 1.6 XL - 42 DC749
1996 Model Toyota Corolla 1.3 XE- 06 VKE 96
'da mazide güzel bir hatıra bırakmıştır.
Ayrıca çevremizde birçok eş, dost ve akrabamıza Toyota'nın çok güzel bir araç olduğunu, servislerinde asla sıkıntı yaşamayacaklarını ve çok memnun kalacaklarını söyleyerek, "yatayda pazarlama" adı ile anılan pazarlama yöntemi ile size destek sağlamaktayız.
Ayrıca kardeşim Bahadır MURAT, bu sene ağustos ayında Toyota Sakarya fabrikasında mühendis olarak staj yapacak, bende 2013 senesinde fabrika ile mailleşerek bir gezi talep etmiştim, ve sağolsunlar beni geri çevirmemişlerdi.
Şimdi durum bu iken çevreden sürekli Toyota size hediye vermiyor mu, Toyota'ya ortak mı oldunuz tarzında espriler almaktayız.
Bizde ailecek düşündük ve durumun şaka olmasından çıkmasını ve sizden aile bireylerimize bir hediye vermenizi istemeye karar verdik.

Durumu ilgili birime bildirirseniz sevinirim

İyi çalışmalar, başarılar.
Daha sonra şöyle bir cevap aldık,
Sayın Oğuhan Murat,
Öncelikle e-mailiniz için teşekkür ederiz.
Mailiniz ile ilgili size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve açık adres bilgilerinizi aşağıdaki mail mesajınızı da içerecek şekilde iletmeniz akabinde işleme alınarak tarafınıza mümkün olan en kısa sürede bilgi aktarılacaktır.
Bilgilerinize sunar esenlikler dileriz.
Saygılarımızla,
Toyota Müşteri İlişkileri
Üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen hala birşey yok

Daha sonra işi daha da ileri götürerek TOYOTA USA'ya mail attım. Adamlar bu sabah geri dönmüşler

Hi Mr. Murat,
I work for Mr. Inaba at Toyota’s U.S. Headquarters in California. Mr. Inaba enjoyed receiving your email and was impressed by all of the Toyota cars in your family.
He asked me to please get your mailing address in Turkey so he could send you a small gift on behalf of Toyota. If you don’t mind, please send it to me when you have an opportunity. Thanks very much!
Sean M. Kelley
National Manager, Office of the President
Bakalım ne olacak